Publicat: 27 Octombrie, 2017 - 12:26

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român și Uniunea Scriitorilor din România anunță publicarea volumului
Lidia Vianu Translates. Angela Baciu - Charli. Rue Sainte–Catherine 34. Parallel Texts. English and Romanian. Editat de Lidia Vianu

Concursul de Poezie intitulat „Lidia Vianu Translates” se ține în luna mai a fiecărui an. Concursul este organizat și sponsorizat de către Societatea Muzicală. El este sprijinit, de asemenea, de către Institutul Cultural Român, British Council și Uniunea Scriitorilor din România.
Pentru anul 2017, câștigătorii sunt Angela Baciu și Petruț Dinu. Cartea Angelei Baciu a apărut pe hârtie la Editura Integral și apare acum online la Contemporary Literature Press. Cartea lui Petruț Dinu va fi foarte curând publicată online. Ambele apar ca texte paralele, în limbile română și engleză.
Scopul acestui concurs este să clădească o punte de legătură între poezia românească și toți iubitorii de poezie din lume care cunosc limba engleză.

Lidia Vianu Translates. Angela Baciu: Charli. Rue Sainte–Catherine 34,se lansează oficial miercuri 25 octombrie, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet:

http://editura.mttlc.ro/lidia- vianu-translates-baciu.html