Publicat: 16 Decembrie, 2018 - 10:22
Share

60 de localităţi din judeţul Timiş sunt parţial sau total nealimentate cu energie electrică, duminică dimineaţa, fiind afectate peste 40.000 de persoane, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Şi în judeţele Caraş-Severin şi Vrancea sunt probleme.

Potrivit reprezentanţilor ISU Timiş, peste 40.000 de oameni din 60 de localităţi din judeţul Timiş nu au energie electrică.

“În prezent, pentru restabilitarea energiei electrice în localităţile afectate lucrează 24 de echipe”, a informat ISU Timiş.

În ultimele 24 de ore, pompierii timişeni a intervenit în peste 140 de situaţii de urgenţă, dintre care patru incendii, 94 de degajări de copaci şi crengi căzute pe maşini şi pe partea carosabilă, în urma cărora au fost afectate 39 de autoturisme, 32 de degajări de cabluri de pe partea carosabilă, cinci stâlpi căzuţi şi cinci accidente rutiere.

Şi în judeţul Caraş-Severin sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică. 34 de localităţi, printre care patru oraşe şi staţiunea Semenic, sunt nealimentate cu energie electrică, duminică dimineaţa, din cauza ninsorii.

În uma fenomenelor meteorologice din ultimele 24 de ore, s-au produs avarii în reţelele de alimentare cu energie electrică şi în judeţul Vrancea. Mii de familii din oraşul Panciu, cartier Satu Nou, dar şi din comuna Ciorăşti nu au curent electric din cauza crengilor căzute în reţea.

 

Un număr de 34 de localităţi din judeţul Caraş-Severin, printre care patru oraşe şi staţiunea Semenic, sunt nealimentate cu energie electrică, duminică dimineaţa, din cauza ninsorii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, duminică dimineaţa, erau probleme privind alimentarea cu energie electrică la un număr de 34 de localităţi. Printre acestea se numără oraşele Bocşa, Caransebeş, Oraviţa şi Oţelu Roşu, precum şi staţiunea Semenic.

De asemenea, drumul judeţean 582 a fost închis pe tronsonul Brebu Nou – Slatina Timiş, până în data de 15 martie 2019, din cauza condiţiilor meteo.

După prima zi în care judeţul Caraş-Severin a fost sub cod portocaliu de ninsori, reprezentanţii ISU Timiş au intervenit de 13 ori pentru degajarea unor copaci căzuţi pe carosabil, a şase copaci căzuţi pe maşini şi a trei stâlpi de curent care s-au prăbuşit, dintre care unul a avariat o maşină, în Reşiţa.

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: