Publicat: 15 Aprilie, 2017 - 19:20

Efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică, Petrom, Masculin și Feminin, la Sala Polivalentă din municipiul Cluj-Napoca

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă 'Ștefan Cicio-Pop' Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică și prevenirea oricăror evenimente ce ar putea perturba buna desfășurare a Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică Petrom, organizate de Federația Română de Gimnastică, care va avea loc în perioada 19.04 — 23.04.2017, la Sala Polivalentă din mun. Cluj-Napoca.

S-au înscris în competiție 37 de țări având un total de 274 de gimnaști participanți.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate din rețeaua MyTicket.ro, iar programul complet al competiției se găsește pe site-ul web clujeurogym2017.ro.

RECOMANDĂRI PENTRU SPECTATORI:

Gruparea de Jandarmi Mobilă 'Ștefan Cicio-Pop' Cluj-Napoca recomandă participanților să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pentru a asigura un flux normal, organizatorii au rugămintea ca spectatorii să se prezinte la Sala Polivalentă din timp — accesul pentru public este deschis cu două ore înainte de desfășurarea competiției în sală — și să se supună controlului agenților de la acces la fiecare intrare în spațiul Sălii Polivalente.

Pentru siguranța tuturor participanților la eveniment este interzis accesul cu următoarele categorii de obiecte: recipiente și corpuri dure (sticle, PET-uri, bețe), substanțe inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, brichete metalice, articole pirotehnice, arme de orice fel (inclusiv briceag, dispozitive de șocuri electrice).

Este interzis să se introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

De asemenea, vă rugăm să nu folosiți blitz-ul aparatelor foto în sală.

În perioada 15 — 23 aprilie, în intervalul orar 08.00 — 22.00, stada Aleea Stadionului și strada Pandurilor vor fi închise, precum și parcarea aferentă Sălii Polivalente.