Publicat: 21 Februarie, 2019 - 10:45
Share

Impact Hub Bucharest organizează cea de-a treia ediție a conferinței Women of Romania, un eveniment realizat pentru a inspira o schimbare, pentru a găsi soluții, pentru a răspunde provocărilor actuale. Evenimentul are loc pe 9 martie, la Impact Hub și este aliniat la mișcarea internațională cu ocazia Zilei Femeii, desfășurându-se sub tema #BalanceforBetter.

Conform Gender Equality Index 2017, România înregistra o creștere de doar 2,5 puncte, ceea ce o situa pe locul 25 și reprezintă un progres redus. Pe de o parte, vedem schimbări pozitive în domenii precum sănătatea sau cel financiar, dar ne confruntăm cu provocări în câmpul muncii, în raporturile de putere sau al management-ului timpului. 

Viitorul nostru este modelat de deciziile și acțiunile noastre de astăzi, iar egalitatea joacă un rol important în construirea unei lumi mai bune. Impact Hub abordează problema egalității de gen la Women of Romania, unde vor fi prezenți peste 150 de antreprenori și lideri de business, pentru o zi de discuții și dezbateri autentice.

”Importanța unui eveniment ca Women of Romania este legată de faptul că, an de an, atragem atenția asupra unui status-quo, a nevoii de a renunța la stereotipuri, a creării unui cadru în care toleranța, respectul și egalitatea depășesc diferențele de gen. Anul acesta, ne bucurăm să fim, alături de fiecare dintre participanții noștri, o voce a echilibrului și a evoluției și să punem în centrul atenției oameni care luptă pentru schimbare” a declarat Oana Craioveanu, CEO și Cofondator Impact Hub Bucharest.

Printre invitații acestei ediții se numără: H.E. Michele Ramis (Ambasada Republicii Franceze în România), Alina Kasprovschi (Fundația Comunitară București), Sandra Gatejeanu Gheorghe (Ministerul Afacerilor Externe), Ian Tilling (Casa Ioana), Lucia Costea (Secom), Oana Craioveanu (Impact Hub Bucharest).

Discursurile și panelurile se vor concentra asupra diverselor perspective pe care le putem avea în abordarea egalității de gen și care intră sub umbrela conceptului #BalanceforBetter: pașii spre progres, imaginea internațională, afacerile de familie conduse de femei, inițiative pentru femei.
Agenda și lista completă a speakerilor, precum și detalii despre participare sunt disponibile pe site-ul www.womenofromania.com. 

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: