Publicat: 12 Martie, 2018 - 19:59

Elevii din Sectorul 3 mai au la dispoziție cinci zile, până pe 16 martie, pentru a se înscrie la cursurile și atelierele din cadrul programului „Pepiniera de Talente” (ediția a șasea), organizat și finanțat integral de Primăria Sectorului 3.

Reamintim faptul că elevii pot opta pentru înscrierea la următoarele activități: muzică, scriere creativă, teatru, fotografie, producție de film, public speaking, media, arte plastice, balet și sport. În cadrul programului „Pepiniera de Talente” se vor organiza chiar și ateliere de caligrafie și bune maniere.

De asemenea, din acest an liceenii din Sectorul 3 pot opta pentru participarea la secțiunea de proiecte artistice, care vizează selectarea și pregătirea în sistem de performanță a tinerilor talentați în domeniul artistic.

*Elevii interesați se pot înscrie prin transmiterea la adresa de e-mail pepinieradetalente@primarie3.ro <mailto:pepinieradetalente@primarie3.ro>  a formularului*ce poate fi descărcat accesând link-ul http://bit.ly/2FBUsWX.

După terminarea perioadei de înscriere, va fi comunicată structura detaliată a fiecărui atelier, precum și calendarul propus pentru desfășurare.

În acest an programul atelierelor va fi structurat pe module, astfel încât să se poată asigura atât o participare largă a elevilor din  Sectorul 3, cât și pregătirea în sistem de performanță a celor mai talentați dintre aceștia.

Totodată, se vor organiza lunar întâlniri cu personalități reprezentative din domeniile de referință ale atelierelor din cadrul programului.

„Pepiniera de Talente” este un program educațional dedicat elevilor din sectorul 3, inițiat de Primăria Sectorului 3 în anul 2012. În cele cinci ediții desfășurate până în anul 2017, beneficiarii programului au participat la o serie de ateliere vocaționale și recreative, desfășurate pe perioada anului școlar.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: