Publicat: 25 Noiembrie, 2020 - 08:44
Share

"Câştigă România!", concursul de cultură generală de la TVR 2, a primit la cea de-a 19-a ediţie a premiilor votate de publicul Revistei TVmania trofeul pentru "Cea mai bună emisiune concurs". Premiul pentru Cea mai bună emisiune de interviuri-portret a fost acordat emisiunii "Mic dejun cu un campion", tot de la TVR 2.

"Mă bucur foarte mult pentru trofeu. Le mulţumesc celor care ne urmăresc de şapte sezoane şi votul lor ne face să avem încredere că facem un lucru bun. Le promitem că vom continua iar acest concurs de cultură generală va deveni un reper în televiziune", a spus Virgil Ianţu, prezentatorul "Câştigă România!".

Este pentru a doua oară când trofeul TVmania ajunge la "Câştigă România!". Şi în 2017 concursul de cultură generală de la TVR 2 a primit votul publicului revistei, obţinând trofeul pentru "Cea mai bună emisiune concurs".

"Suntem bucuroşi şi onoraţi că după cinci ani şi jumătate de "Mic dejunuri" luate împreună cu toţi iubitorii de televiziune de calitate, de artă şi de cultură am obţinut acest trofeu. Este al doilea după premiul "Centenar APTR", obţinut în 2018.

Aceste două distincţii ne onorează şi ne obligă în egală măsură. Mulţumim TVmania pentru nominalizare şi pentru apreciere şi mulţumim deopotrivă celor care ne-au votat şi care alegându-ne au dat gir calităţii, decenţei şi bucuriei de-a fi împreună", a spus Daniela Zeca-Buzura, realizatoarea emisiunii "Mic dejun cu un campion".

Anul acesta, nu mai puţin de opt producţii TVR au primit nominalizări la Premiile TVmania: "Telejurnalul" (TVR 1), la categoria "Cea mai bună emisiune de ştiri", "Drag de România mea!" (TVR 2), show-ul prezentat de Paul Surugiu Fuego, la categoria "Cea mai bună emisiune de divertisment", "Vedeta Populară", concursul de folclor de la TVR 1, prezentat de Iuliana Tudor, la categoria "Cel mai bun talent show", "Mic-dejun cu un campion" (TVR 2), "Reţeaua de idoli" (TVR 2), #NuExistăNuSePoate! (TVR 2) şi "Garantat 100%" (TVR 1) la categoria "Cea mai bună emisiune de interviuri-portret", dar şi "Cea mai bună emisiune concurs", "Câştigă România!".

Excelenţa în televiziune a fost recompensată şi în acest an în cadrul unei gale speciale, organizate online. Tradiţional deja, gazda evenimentului a fost actorul Marius Florea Vizante.

Tag-uri Institutii: