Publicat: 11 Noiembrie, 2019 - 13:10
Share

Endava, companie publică de servicii IT, cu peste 19 ani de experienţă, s-a clasat pe locul 2 în Topul Național al Firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în Domeniul Cercetare, Dezvoltare și High Tech, Grupa: Activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client) la categoria Întreprinderi Foarte Mari.

Barometru al performanței în afaceri, Topul Național al Firmelor premiază cele mai performante companii din România, din sectoare de activitate precum: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

Clasamentul TNF 2019 este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Ierarhia TNF este construită pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.

„Ne bucurăm de locul în acest clasament și suntem recunoscători în primul rând colegilor noștri, fără efortul cărora nu am fi reușit să avem evoluția din ultimii ani. Cultura Endava are la bază oamenii și dezvoltarea lor continuă. Nu doar că ne bazăm pe dorința fiecăruia de a atinge excelența tehnică, susținându-i prin programele noastre interne pe care le implementăm la nivel local și global, ci suntem convinși că de asta depinde succesul clienților noștri și implicit și al companiei per total”, a declarat Adrian Roman, Administrator Endava România, cu ocazia evenimentului.

În iunie 2019, compania a anunțat deschiderea a două noi birouri la Timișoara și Brașov. Odată cu acestea, compania a ajuns la 7 centre de dezvoltare software în România, după cele din Cluj-Napoca, Iași, București, Pitești și Târgu-Mureș.

DESPRE ENDAVA

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 19 ani de experienţă în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai cunoscute branduri în industrii ca cea Financiară, Asigurări, Telecomunicaţii, Media şi Technologie, Retail şi Bunuri de consum. Prin soluţiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation, Endava îşi ajută clienţii să atingă un nivel mai ridicat de interactivitate, flexibilitate şi eficienţă.

Endava are 5.573 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

Alături de investiţiile făcute în consolidarea relaţiilor de lungă durată cu clienţii săi, Endava recunoaşte importanţa de a oferi angajaţilor săi oportunităţi de carieră pline atât de satisfacții cât și de provocări. În acest fel, compania s-a poziţionat ca un angajator de top în anumite regiuni.

În iulie 2018, Endava s-a listat la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 2.03 miliarde de dolari la data de 12 iunie 2019.

 

Tag-uri Institutii: