26 iulie 2021

Enel Energie Muntenia redeschide magazinul din zona Grozăvești

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Enel Energie Muntenia reia, începând de săptămâna aceasta, activitatea cu publicul în magazinul din zona Grozăvești, situat pe Bulevardul Vasile Milea nr. 2P, din sectorul sector 6 al Capitalei. Acesta a fost închis temporar spre finalul anului trecut pentru lucrări de reamenajare și de modernizare, cu scopul de a le oferi clienților un spațiu mai prietenos și mai primitor.

 

Magazinul le oferă clienților acces la o gamă largă de servicii și informații despre furnizarea energiei electrice și gazelor naturale atât pe piața concurențială (detalii legate de semnarea și derularea contractelor, consumul de energie, schimbarea furnizorului), cât și în condiții de serviciu universal sau ultimă instanță pentru electricitate. De asemenea, clienții pot beneficia de ofertarea produselor și serviciilor comerciale ale Enel (oferte de electricitate și gaze naturale, echipamente vândute în trașe, precum aparate de aer condiționat, centrale termice, accesorii smart home, Enel Asistență, servicii de asistență electricitate și gaze naturale) și alege ofertele potrivite nevoilor lor, cu un preț fix pe o perioadă de un an, și disponibile oriunde în țară, indiferent de situarea locului de consum.

 

Clienții Enel Energie Muntenia pot avea acces în magazine inclusiv în baza unei programări telefonice, apelând 021.9977 (apel cu tarif normal) și apăsând tasta 5. Scopul acestui demers este de a crește gradul de confort al consumatorilor și, în același timp, de a le pune la dispoziție serviciile doriteîn condiții de siguranță deplină, în contextul COVID-19.

Pentru a evita riscurile asociate unui drum la magazin sau la diverse puncte de plată, clienții pot alege să utilizeze aplicația MyEnel, care poate fi activată cu ușurință fie online, pe my.enel.ro, fie prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store sau Google Play.  Prin intermediul MyEnel, clienții pot primi și plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, își pot înregistra indexul sau verifica balanța de plată.

 

Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit  0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977. Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaz, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în cazul în care distribuitorul lor este Delgaz Grid sau Progaz P&D (între 22 și 26 ale fiecărei luni).

 

De asemenea, clienții care doresc să încheie un contract nou de furnizare de energie electrică sau gaze naturale pot accesa www.enel.ro, secțiunea Contractare Rapidă, unde sunt disponibile ofertele comerciale.

 

Pentru a intra în contact cu un consultant Enel, clienții pot utiliza următoarele numere de telefon: 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România) sau 0040372436436 (număr apelabil din străinătate), în intervalul Luni – Vineri, între 8:00 – 20:00, și Sâmbătă, între 8:00 – 13:00. La aceste numere pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, precum și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 130.300 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt printre furnizorii de energie de top din țară, iar oferta lor include atât electricitate și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele).