27 septembrie 2022

„Energia” lui Rareș Bogdan

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cred că am căzut destul de rău dacă am ajuns să comentez o declarație a unui ins numit Rareș Bogdan. Și eu, și colegii mei de presă. Dar el reprezintă ce avem în frunte. Adică un soi de gunoi politic. Una dintre cele mai zgomotoase nulități politice scoase la înaintare de mediocrul Partid Național Liberal este trimis pe micile ecrane de cîte ori partidul se îneacă la o gălușcă mai mare sau gîfîie la un suiș mai anevoios. Unul dintre cei mai mari sforari și fanfaroni produși de PNL încearcă să acopere neputința și prostia unei coaliții incapabile de decizii economice eficiente și utile societății românești. Omul marilor petreceri și dezmățuri prin diverse locuri snoabe, al afacerilor imobiliare și al jocurilor de culise politico-economice pune umărul mai ales cînd este vorba despre împins un bolovan în curtea adversarilor. Miroase a sprijin la aranjamentele unor furnizori loviți de noua reglementare. De data aceasta, caricaturalul personaj din plasa de interese a grupului de la Cluj încearcă să paseze toată responsabilitatea în brațele PSD, de parcă ar fi mai breaz Chiriță decît Cîciu, de parcă Lucian Bode ar fi mai cult în cap decît Paul Stănescu sau Virgil Popescu mai dedicat țării noastre decît Marcel Ciolacu. El vrea schimbarea întregii conduceri a ANRE ca să numească el sau liberalii niște prieteni îngăduitori. Nimic mai mult. Nu suntem decît în fața manifestării a sute și sute de rareși bogdani, cu fețe mai spălate sau mai tăbăcite, cu minți mai încîlcite sau mai tălîmbe și cu strigăte și limbi mai groase sau mai subțiri.

Iată o scamă din gîndirea politică a lătrăului de la Cluj, amplificată de organul de presă Digi 24 TV:

Domnul Chiriţă, de la ANRE, se joacă cu focul, cu piaţa de energie din România şi cu sufletele şi inimile românilor, care privesc spre ANRE ca spre un reglementator, aşa cum există în ţările europene”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Înlocuiți numele lui Chiriță cu Ciucă sau cu Ciolacu, cu Virgil Popescu sau cu Rareș Bogdan ca să vedeți ce rezultă.

Domnul Ciucă, premierul guvernului României, (domnul Virgil Popescu, ministrul Energiei, domnul Marcel Ciolacu) se joacă cu focul, cu piaţa de energie din România şi cu sufletele şi inimile românilor, care privesc spre guvernanți (schimbarea noastră cu ANRE) ca spre un reglementator, aşa cum există în ţările europene”.

PSD face mișto de Rareș Bogdan

Putem merge mai departe cu delirul acestui fanfaron politic.

Este absolut incredibil. Atitudinea guvernului (înlocuirea noastră la ANRE), în momentul acesta, este una care subminează statul român, care loveşte în credibilitatea primului-ministru şi a coaliţiei de guvernământ şi necesită o reacţie rapidă atât din partea PNL cât şi a celor din PSD şi UDMR, cu o discuţie extrem de clară, care să ducă, pentru că tot a început sesiunea parlamentară, la revocarea întregului Consiliu”, (adaptare a redacției după un citat din Rareș Bogdan, difuzat de HotNews după afirmații făcute la Digi24 TV)

Care-i concluzia mea de om sătul de această flecăreală a neputinței, după acest discurs de fanfaron politic?

-”duminică sau luni”, Rareș Bogdan sau Virgil Popescu, Chiriță sau Ciolacu, Bode sau Paul Stănescu,135 de rareși bogdani sau mai mulți pe spinarea cetățenilor români.