8 august 2022

Entuziasm studenţesc la cea doua ediţie a PoliCult

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Restaurantul Universitar Politehnica a găzduit luni, 11 aprilie 2022, concursul de cultură generală PoliCult, organizat de studenţii anului II ai Specializării Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării a UPT. Evenimentul a fost adresat tuturor studenţilor din Universitatea Politehnica Timişoara şi, spre bucuria organizatorilor, 17 echipe a câte 4 concurenţi au răspuns invitaţiei.

PoliCult, ediţia a II-a, a reprezentat un prilej de reîntâlnire, exersare de cunoştinţe şi distracţie, pentru studenţii care au reluat cursurile faţă în faţă.

Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Liga FSC şi coordonat de conf.dr. Adina Palea.

Scopul principal al proiectului a fost de a oferi studenţilor de la specializarea Comunicare şi Relaţii Publice, din UPT, ocazia să pună în practică cuoştinţele despre organizare şi planificare dobândite. Astfel, întregul eveniment – grafică, promovare, invitaţii, rezervări şi aprobări, strângere de fonduri, aranjare sală, pregătire protocol, logistică, moderare – a fost implementat de către colectivul anului II CRP, cu sprijinul Ligii Studenţilor din Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării (Liga FSC).

Concurenţii au fost motivaţi să se înscrie în concurs şi de premiile atractive – bilete la Flight Festival, Arad Open Air Festival şi vouchere la Foto Iconic.

Rebeca Rakoczi, fostă studentă a Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, a oferit un moment special participanţilor încântându-i cu un scurt recital muzical.

Organizatorii au fost susţinuţi şi de colectivul de cadre didactice ale Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, reprezentate prin prof.univ.dr. Daniel Dejica-Carţiş – decanul facultăţii, conf.univ.dr. Mugur Dragomir – iniţiatorul proiectului, prof.univ.dr. Vasile Gherheş – directorul DCLS şi conf.univ.dr. Mariana Cernicova-Bucă – care a oferit cadou studenţilor o serie de dicţionare din colecţia pe care a coordonat-o.

Sursa foto: Universitatea Politehnica Timişoara