Publicat: 14 Iulie, 2015 - 16:22

„Ochiul Magic”, concursul de fotografie care urmărește promovarea Bucureștiului, și-a premiat câștigătorii. Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, a ales peste 400 de câștigători, ale căror lucrări vor fi incluse în ediția de anul acesta a albumului oficial al Municipiului București. Epson, partener al competiției de fotografie din acest an, a premiat câștigătorul locului al patrulea cu un multifuncțional L850.
La ediția din acest an a concursului de fotografie au participat 1.643 de persoane cu peste 3.000 de fotografii. O comisie alcătuită din 25 de personalități culturale, prezidată de Academicianul Răzvan Theodorescu, a ales 400 de lucrări câștigătoare, primele patru fiind recompensate cu cele mai mari premii, iar restul cu diplome de participare însoțite de un premiu de 100 de lei fiecare.

Câștigătorii premiilor:
Locul I – Marele Premiu Ochiul Magic și 2500 lei – Dan Mihai Bălănescu
Locul al II-lea - Diplomă de Excelență și 1500 lei - Eugen Horoiu
Locul al III-lea – Diplomă de Merit și 1.000 de lei – Bogdan Merlușcă

Câștigătorul locului al IV-lea, Ștefan Staicu, a primit un premiu special din partea Epson, constând într-un multifuncțional L850, echipament proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte reduse. 
Epson L850 poate fi operat independent, fără să fie conectat la un computer, fiind astfel potrivit pentru a fi folosit de fotografii de evenimente sau de pasionaţii care îşi tipăresc fotografiile acasă. Epson L850 scanează direct pe carduri de memorie și poate printa direct de pe acestea şi de pe camere cu PictBridge. Este echipat cu un ecran LCD de 6,9 cm cu butoane tactile, prin intermediul căruia sunt controlate toate funcţiile de scanare, copiere şi imprimare. 
Epson L850 utilizează sistemul inovator Epson cu recipiente de cerneală de capacitate foarte mare (ITS) şi beneficiază de garanţie de 12 luni sau 3.000 de pagini. Fiind creat pentru situaţii în care este necesară producţia de volume mari de fotografii şi documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 utilizează recipiente de cerneală de mare capacitate, de 70 ml, şi imprimă cu şase culori. Acest lucru le permite fotografilor să tipărească până la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15x10 cm   cu un set de cerneală. Tehnologia de completare rapidă cu cerneală simplifică reumplerea. Multifuncţionalul L850 poate, de asemenea, să imprime pe CD-uri/DVD-uri printabile.

Comunicat de presa EPSON