28 noiembrie 2021

EQUUS în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză la Teatrul „Stela Popescu”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

EQUUS în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză la Teatrul „Stela Popescu”, pe 25-26 noiembrie

Joi, 25 şi vineri, 26 noiembrie, de la ora 19, se joacă la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor spectacolul „Equus” de Peter Shaffer în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, scenografia Adriana Grand, în româneşte de Adrian Nicolae, producţie a Teatrului „Stela Popescu”.

„Equus” este o piesă puternică despre sacrificiul ritualic, despre fascinaţia religioasă devenită refugiu iraţional şi adoraţie erotică. Inspirată de un caz real, piesa bine-cunoscutului Peter Shaffer a devenit la scurtă vreme după premiera din 1973 una dintre creaţiile de referinţă ale dramaturgiei britanice contemporane, fiind răsplătită cu un premiu Tony şi o adaptare cinematografică valoroasă.

Distribuţia spectacolului Equus este următoarea: Martin Dysart, psihiatru – George Costin, Alan Strang, un tânăr de 17 ani – Tudor Cucu Dumitrescu, Frank Strang, tatăl lui Alan – Alexandru Pavel, Dora Strand, mama lui Alan – Mirela Zeţa, Hesther Salomon, magistrat – Crina Matei, Jill Mason, o fată de la grajduri – Ana Creţu, Harry Dalton, proprietarul grajdurilor – Sorin Aurel Sandu, Bulgăr – Adrian Ban, Sora medicală – Ana Maria Ivan, Caii – Andrei Dogaru, Visarion Udatu.

Pentru spectacolul „Equus ” biletele se pot achiziţiona pe www.mystage.ro sau la intrarea în sala de spectacol. Rezervari: 0753174618

Acces: 16 +

Organizator: Teatrul „Stela Popescu”

www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu
www.instagram.com/teatrulstelapopescu

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfăşurarea activităţii cu publicul în cadrul Teatrului „Stela Popescu” se face în condiţii speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispoziţiile legale în vigoare la data desfăşurării evenimentului, purtarea măştii de protecţie este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certificatul verde dovedind că:

* sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

* se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2