30 iunie 2022

ESTE Filmul de Miercuri prezintă în avanpremieră pe Sibiu filmul LUCRURI PENTRU CARE MERITĂ SĂ PLÂNGI

Clapper board and film tape with dark background, 3d rendering. Computer digital drawing.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

 

 

LUCRURI PENTRU CARE MERITĂ SĂ PLÂNGI la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă în avanpremieră pe Sibiu filmul LUCRURI PENTRU CARE MERITĂ SĂ PLÂNGI, în regia Cristinei Groşan.

Proiecţia va avea loc miercuri, 26 ianuarie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.

Sinopsis:

Lucruri pentru care merită să plângi este o comedie-dramă despre încercările disperate ale Majei (30 de ani) de a intra, în sfârşit, în rând cu lumea serioasă. Cu un credit bancar pe 30 de ani, Maja e pe cale să preia apartamentul luat împreună cu iubitul ei. În toiul pregătirilor, Maja dă peste o rudă care nu doarme, ci e, fără niciun dubiu, moartă. Cum nimeni din familie nu e la îndemână, Maja trebuie să se descurce singură. Sau aproape. Neinvitată, i se alătură o veche prietenă din copilărie, care abia aşteaptă să compare, cine unde a ajuns în viaţă. Se anunţă o noapte extrem de lungă pentru Maja.

Premii: Cea mai bună actriţă (Nara Rainer-Micsinyei) la Bosphorus Film Festival 2021; nominalizare la categoria Cel mai bun film în cadrul Festivalului Internaţional de film de la Sarajevo în 2021.

Rating: AP12 – Acordul părinţilor pentru copii sub 12 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei şi se poate achiziţiona online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-lucruri-pentru-care-merita-sa-plangi) sau direct de la casieria Centrului Cultural „Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural „Ion Besoiu”.