Publicat: 13 Aprilie, 2012 - 17:00
Ca la orice echipa care nu mai are rezerve

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, Vineri, la RFI, că este foarte posibil ca partidul să treacă peste "incidentul" legat de europarlamentarul Cristian Preda.

Udrea a precizat că nu va fi convocat Consiliul Naţional de Coordonare pentru a se discuta excluderea lui Cristian Preda.

"Nu neapărat Consiliul Naţional de Coordonare se convoacă pentru a fi exclus domnul Cristian Preda. La un anumit moment, când va fi convocat pentru alte motive, se poate pune în discuţie propunerea Biroului Permanent Naţional de a-l exclude pe Cristian Preda. (…) Chiar dacă discuţiile despre excluderea domnului Cristian Preda sunt vechi, nu sunt de acum, sunt de aproape doi ani de zile, între timp, cred că şi domnul Cristian Preda şi partidul au învăţat ceva din experienţa aceasta prin care am trecut acum două săptămâni şi este foarte posibil ca lucrurile să se aplaneze, să trecem peste acest incident şi relaţiile să fie unele în care şi noi şi domnul Preda să ne simţit parte a echipei", a spus preşedintele PDL Bucureşti într-un interviu pentru RFI.

De asemenea, liderul PDL București a precizat că poziția lui Preda în partid depinde de atitudinea europarlamentarului.

"Probabil că va depinde foarte mult de felul în care domnul Cristian Preda a înţeles supărarea partidului, care a fost justificată” a explicat Udrea.

Pe 2 aprilie, Biroul Permanent Național al PDL a decis excluderea din partid a europarlamentarului  Cristian Preda. Decizia finală va aparține Consiliului Naţional de Coordonare.