22 ianuarie 2022

Eşti constănţean sau iubitor al mării şi te-ai hotărât să vizitezi oraşul nostru în acest weekend în care celebrăm Constanţa?

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Te aşteptăm sâmbătă sau duminică să faci o oprire şi în Portul Tomis – Zona On plonge – unde, în autobuzul supraetajat colantat cu însemnele Capitalei Tineretului, se va derula „Maratonul de vaccinare anti Covid 19 + Testare Hepatita C”.

Startul maratonului va fi dat de primarul municipiului, domnul Vergil Chiţac, împreună cu ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, doamna Raluca Turcan. În cadrul Campaniei de vaccinare anti COVID 19 se pot înscrie inclusiv minorii cu vârsta de peste 16 ani, dar doar însoţiţi de un părinte.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate/paşaport). Imunizarea se va face exclusiv cu vaccinul Pfizer.

Evenimentul, care se va desfăşura pe durata a două zile, este organizat de Primăria Municipiului Constanţa împreună cu echipa Constanţa – Capitala Tineretului din România 2021-2022, alături de Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), Direcţia de Sănătate Publică Constanţa (DSP), Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS), Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, Asociaţia Studenţilor Medicinişti şi Tinerilor Medici Constanţa (ASMTMC), Banca Comercială Română (BCR), Radio Kiss FM şi Neversea Beach.

Vă aşteptăm sâmbătă, 22.05.2021, începând cu ora 11.30 până la 20:00, iar duminică în intervalul orar 10:00-20:00.

Compartimentul comunicare şi mass media al Primăriei Municipiului Constanţa