Publicat: 16 August, 2019 - 13:42
Share

Eşti în formă? Se caută campionii naţionali la triatlon pe distanţa olimpică. La Tulcea, pe 24 şi 25 august, la Delta Rowmania Triathlon. Avem şi proba de sprint, aquatlon, miniTRI şi Cupa europeană de juniori.

Sport! Pentru viaţă sănătoasă şi pentru natură!

Detalii pe www.deltatriathlon.ro

Eveniment organizat de Aqua Vita Delta în parteneriat cu Asociaţia Ivan Patzaichin - Mila 23, Federaţia Română de Triatlon şi Federaţia Europeană de Triatlon, cu sprijinul Primăriei Municipiului Tulcea. 

De asemenea, vă anunţăm că duminică, 25 august, între orele 07:30 - 15:00, se desfăşoară concursul de triatlon Delta Rowmania şi Cupa Europeană de Triatlon la Juniori.

Prin urmare, în acest interval traficul este complet restricţionat pe traseul: Aleea Casei Albastre - str. Ivanov Dumitru, vă rugăm să circulaţi pe rutele ocolitoare stabilite.

Restricţii de parcare: parcările situate pe direcţia de mers dinspre Restaurant Insula spre Parcul Copiilor NU vor putea fi folosite în intervalul menţionat.

Pe traseul str. Lacul Ciuperca - str. Isaccei (până în dreptul Parcului Copiilor) - Aleea Ciuperca, traficul rutier se va desfăşura în ambele direcţii de mers, pe câte o singură bandă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!

preşedintele clubului Aqua Vita Delta, Marcel Ivanov

Tag-uri Institutii: