27 septembrie 2022

Etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la Mediaş

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Mediaş şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv organizează la Mediaş etapa cu numărul 7 din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Evenimentul va avea loc duminică, 2 octombrie 2022, pe Hula Baznei (DN 14A, ieşirea spre Târnăveni).

Cu acest prilej, la Mediaş se vor întrece piloţi, cluburi şi echipe de top ale automobilismului sportiv românesc continuându-se astfel o tradiţie mai veche a întrecerilor automobilistice găzduite în oraşul nostru şi reluată începând cu anul 2017.

Circulaţia rutieră va fi închisă în data de 2 octombrie, între orele 8:00 – 19:00, pe DN14A, pe sectorul de drum cuprins între strada Nucului şi ieşirea din municipiu spre Târnăveni, pe perioada desfăşurării sesiunilor de antrenament, recunoaştere şi concurs, iar rutele ocolitoare care vor putea fi folosite de participanţii la trafic vor fi semnalizate corespunzător. În intervalul orar 11:45 – 12:45, circulaţia rutieră în această zonă va fi redeschisă parţial.

Festivitatea de premiere a câştigătorilor celei de-a şaptea etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la Mediaş va avea loc în ziua competiţiei, de la ora 19:00, în Piaţa Corneliu Coposu.

De asemenea, în preziua concursului (1 octombrie 2022), între orele 14:00 şi 17:30 vor avea loc pe platoul din faţa Primăriei Mediaş verificările administrative şi tehnice iniţiale ale maşinilor de curse, urmate, la ora 18:00, de fotografia oficială a participanţilor şi de prezentarea tuturor concurenţilor.

Sursa foto Primăria Municipiului Mediaş