29 septembrie 2022

Etapele campionatului naţional de Teqball – Romanian Teqball Tour 2022

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primarul municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici, a purtat, miercuri, o serie de discuţii cu reprezentantul Teqball România, domnul Teodor Luca, în vederea organizării, în oraşul nostru, a unei etape locale din campionatul naţional de Teqball.

Teqball România, în calitate de partener exclusiv al Federaţiei Internaţionale de Teqball (FITEQ), propune municipalităţii ploieştene un parteneriat care implică organizarea, anul acesta în luna iunie, a uneia dintre etapele campionatului naţional de Teqball – Romanian Teqball Tour 2022. Calendarul competiţional cuprinde 10 etape desfăşurate în mai multe localităţi din ţară, cu un turneu final, care va stabili campionii naţionali ai anului, la simplu, dublu şi dublu-mixt.

„Teqball este sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, la doar 3 ani de la apariţie, în 2017. Este un sport nou, extrem de spectaculos, care se joaca pe o masă curbată şi care combină fotbalul cu tenisul de masă. Ne dorim un parteneriat de succes cu municipiul Ploieşti, din care sportul să fie câştigător” a menţionat, în contextul discuţiilor de astăzi ,reprezentantul Teqball România, domnul Teodor Luca.

„Propunerea de colaborare venită din partea Teqball România ne onorează. Sportul este important pentru comunitatea ploieşteană, iar includerea oraşului nostru în calendarul competiţional ne conferă o expunere, la nivel naţional şi internaţional, benefică pentru imaginea oraşului nostru. Cred că Ploieştiul va avea numai de câştigat din acest parteneriat, care susţine un proiect pentru mişcare şi sănătate. Vom analiza toate aspectele implicate şi sper sincer într-o concretizare rapidă a acestui parteneriat, mai ales că, evenimentul va fi organizat la un standard înalt şi va include municipiul nostru pe harta Teqball-ului naţional şi mondial”, a declarat, la finalul reuniunii, primarul municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici