28 septembrie 2021

Eu vara… merg la teatru!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Departe de centru, Aproape de oameni

În perioada 6 august – 12 septembrie, Teatrul Masca vă aşteaptă în fiecare sfârşit de săptămână în „Amfiteatrul Lacătelor de dragoste” cu spectacole, îngheţată şi cafea.

Pentru locuitorii cartierelor Militari, Crângaşi, Drumul Taberei şi Giuleşti, care au rămas sau vor fi în această perioada #acasă, pentru toţi locuitorii Capitalei, care vor să petreacă o seară de spectacol sub cerul liber, savurând în acelaşi timp o îngheţată, o cafea sau – de ce nu?! – un cocktail, Teatrul Masca vă invită la o suită de spectacole prezentate de o parte a instituţiilor culturale bucureştene, atât cele subvenţionate de PMB, cât şi cele independente sau subvenţionate de Ministerul Culturii: Teatrul Dramaturgilor Români, Teatrul Nottara, Teatrul Excelsior, Teatrul Ţăndărică, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Teatrul InDArt, Teatrul Masca şi folkiştii Marius Matache şi Teddy Tuduroiu.

Şi pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, proiectul iniţiat de Teatrul Masca se intitulează „Departe de centru, Aproape de oameni”.

Intră pe http://www.masca.ro/teatru/departe-de-centru-aproape-de-oameni/. Aici vei găsi programul complet al evenimentelor şi link-uri către bilete. E atât de simplu!

Manifestarea cultural artistică se adresează publicului adult, nevaccinat sau vaccinat (+16) care va avea acces în condiţiile normelor sanitare purtând masca de protecţie. Ţinând cont de cele de mai sus, numărul maxim de spectatori este de 70 de persoane/reprezentaţie. În aceste condiţii, vă invităm să vă grăbiţi şi să vă luaţi bilete la cele 15 spectacole şi să petreceţi o seară (sau mai multe) cu o cafea şi o îngheţată ce se vor potrivi perfect cu atmosfera din curtea Teatrului Masca.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi se pot cumpăra de la casa de bilete a teatrului (rezervări la 0733.048.516) sau online pe mystage.ro

Vă aşteptăm cu drag!

Programul evenimentului

Vineri 6 august, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor – „Ducele”

Sâmbătă 7 august, 19.30 – Teatrul InDArt, „Întâi, sărută-mă”

Duminică 8 august, 19.30 – Teatrul Masca, „Bucureşti livrator”,

Joi 12 august, 19.30 – Marius Matache şi Teddy Tudoroiu, Concert folk „Cartierul de folk”

Vineri 13 august, 19.30 – Teatrul Arte dell’Anima – „Referinţele la Dali mă excită”

Sâmbătă 14 august, 20.00 – Teatrul Coquette, „Ursul”

Duminică 15 august, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor – „Mersul trenurilor”

Vineri 20 august, 19.30 – Teatrul Masca, „Bucureşti livrator”,

Sâmbătă 21 august, 19.30 – Teatrul Arte dell’Anima, „Spectacol de improvizaţie – Improfix”

Duminică 22 august, 19.30 – Teatrul Ţăndărică, „Regele moare” (spectacol pentru adulţi)

Marţi 24 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, „Şaşe comedii uşoare pentru oameni trişti”

Miercuri 25 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, „Nu sunt Eu”

Vineri 3 septembrie – Teatrul Excelsior, „O noapte furtunoasă”

Sâmbătă 4 septembrie, 19.30 – Teatrul Nottara, „Aici nu-i de joacă”

Duminică 5 septembrie, 19.30 – Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, „Less might be more, but sometimes less is just nothing”

Vineri 10 septembrie, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor, „Wanted”

* Cu excepţia reprezentaţiei Teatrului Ţăndărică din 22 august, care se va juca în Sala Teatrului Masca, toate celelalte spectacole au loc în „Amfiteatrul Lacătelor de Dragoste” din curtea teatrului, Bulevardul Uverturii, 14, sector 6.