30 septembrie 2022

Eugen Neaţă: Cheltuielile familiei lor vor fi depăşite de preţurile de neoprit ale energiei şi ale bunurilor de strictă necesitate

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Politica momentului

Principalele teme ale politicii social-democrate în perioada care urmează sunt bugetul naţional şi pachetul social pentru anul viitor.

Efortul nostru politic se îndreaptă acum spre asigurarea cu resurse financiare a întregii societăţi româneşti şi spre protejarea categoriilor sociale care au nevoie de sprijin pentru a trece prin crizele momentului. Punerea în siguranţă a funcţionării tuturor domeniilor de activitate în plan naţional şi asigurarea cu resurse a celor care au nevoie de sprijin sunt cei doi poli de interes ai politicii social-democrate româneşti.

Particip la acest proiect politic din poziţia de deputat de Vâlcea în Parlamentul României, susţinând prin votul meu concret şi prin iniţiativele mele legislative munca tuturor colegilor mei, desfăşurată atât în plan local, cât şi în plan naţional.

M-am văzut cu multă lume în ultima vreme. Speranţele celor mai mulţi se îndreaptă către cei care au soluţii pentru problemele administrative şi pentru problemele umane din România. Multe lucrări pe şantierele din localităţile rurale s-au oprit din cauza finanţărilor insuficiente sau întrerupte/amânate din diverse motive. Speranţele celor care administrează aceste localităţi sunt de fluidizare a operaţiunilor financiare şi de o prezenţă mai consistentă a proiectelor lor în viitorul buget naţional.

În acelaşi timp, oamenii, în general, privesc cu îngrijorare spre momentul în care cheltuielile familiei lor vor fi depăşite de preţurile de neoprit ale energiei şi ale bunurilor de strictă necesitate. Politica de protejare a populaţiei vulnerabile în faţa acestui pericol, formulată şi aplicată de noi încă de la începutul acestui an, trebuie să meargă mai departe sub forma unui pachet de sprijin cât mai acoperitor pentru categoriile care nu pot face faţă creşterii preţurilor la produsele de strictă necesitate.

Liderii naţionali ai Partidului Social Democrat vorbesc astăzi cu prioritate despre proiectarea în timp util a bugetului pentru anul viitor şi despre un pachet de măsuri sociale care să sprijine în mod specific categoriile de oameni care au nevoie de acest suport.

Politica momentului este despre soluţiile la marile probleme care îi frământă pe cei mai mulţi dintre noi.

Eugen Neaţă, deputat PSD

Comunicat de presă – Deputat PSD Eugen Neaţă

Sursa foto Facebook Eugen Neaţă