Publicat: 20 Noiembrie, 2017 - 16:07

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.
Durata contractului este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, având avantaj persoanele cu experiență în agricultură/ experiență la recoltarea zmeurei/ experiență la munca în sere.

Angajatorul asigură cazarea contra sumei de 2 euro/ zi, plătește transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariul oferit este între 603 și 1.053 euro/ brut/ lună, săptămâna de lucru fiind de 40 de ore timp de 5 zile lucrătoare cu 2 zile libere prin rotație.

În ceea ce privește limbile străine cunoscute de persoanele care doresc sa ocupe aceste posturi, constituie avantaj cunoașterea limbilor engleză, spaniolă sau portugheză — cunoștințe de bază, dar nu este o cerință obligatorie. 

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul A.J.O.F.M. Ilfov, care poate fi contactat la sediul A.J.O.F.M. Ilfov din str. Ruginoasa, nr.4, sector 4, București, țel: 021.332.37.08 /112.

Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:

— Copie CI / BI;

— Adeverință medicală (apt pentru munca în străinătate);

— CV EUROPASS în lb română.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este data de 31.12.2017.

Compartiment Resurse Umane, Salarizare,

Comunicare si Secretariatul Consiliului Consultativ