Publicat: 17 Septembrie, 2016 - 12:54

Circul Globus din București va găzdui în perioada 3-9 octombrie cel mai important eveniment de snooker din România. Legende mondiale ale snookerului și-au anunțat prezența la București: Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Stuart Bingham, Judd Trump, John Higgins, Neil Robertson își vor încrucișa tacurile pentru trofeul primei ediții a European Masters.

Cele mai importante nume din circul mondial de snooker vor fi prezente la București pentru prima ediție a European Masters, cel mai mare eveniment sportiv al anului. Competiția se va bucura de participarea a 32 de jucători, etapa calificărilor urmând să se dispute în septembrie în Preston, Marea Britanie. Premiile puse la bătaie sunt în valoare de 350.000 euro.

Stuart Bingham: 'Îmi place foarte mult atmosfera din București, e un oraș fantastic. Și locul de desfășurare Circul Globus este genial, perfect pentru snooker'.

Stuart Bingham, campionul mondial în 2015 este determinat să obțină calificarea la European Masters și să revină la București după ce a jucat aici și anul trecut în cadrul Snooker Titans Trophy, meciul demonstrativ disputat cu Ronnie O'Sullivan. Bingham a fost uimit atunci de pasiunea fanilor de snooker din România.

'A fost absolut fantastic, unul dintre cele mai bune locuri în care am fost pentru un meci demonstrativ. Am fost uimit de cât de entuziaști sunt fanii de snooker. Am avut meciuri demonstrative două seri la rând și în ambele am avut 2.000 de oameni acolo, ceea ce arată că există un mare apetit pentru snooker în România.'

Meciurile European Masters se vor disputa la Circul Globus, 3-9 octombrie

Mark Selby, Ronnie O'Sullivan, Stuart Bingham, alături de alți jucători de renume din circuit își vor delecta fanii în cadrul unui maraton spectaculos de meciuri desfășurate în perioada 3-9 octombrie. Partidele se vor desfășura în cursul săptămânii, 3-7 octombrie, cu începere de la ora 10:00, meciul zilei fiind programat la ora 19:30. Semifinalele se vor fi disputate sâmbătă, 8 octombrie, cu începere de la ora 13:00. Marea finala se va juca duminică, 9 octombrie în cadrul a două sesiuni, programate de la ora 13:00, respectiv de la ora 19:00.

Biletele și abonamentele European Masters sunt disponibile pe www.eventim.ro și în rețeaua de magazine partenere Eventim la prețuri începând de la 55 de lei.

European Masters este un eveniment organizat de McCann/Thiess Events, parteneriatul McCann WorldGroup România și Thiess Holding lansat în 2015 pe seria de evenimente de leadership, educație, sport și inovație. European Masters vine ca o continuare a meciurilor demonstrative Snooker Titans Trophy organizate în București și Cluj în cadrul cărora au participat jucători precum Ronnie O'Sullivan, Stuart Bingham, Steve Davis, Mark Selby, Stephen Hendry, Mark Williams și Jimmy White.