1 iulie 2022

Evenimentelor organizate joi, 13.01.2022, la Centrul Multifuncţional pentru Tineri din Alexandria

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Alexandria vă aduce la cunoştinţă programul de joi, 13 ianuarie 2022, cu privire la evenimentele organizate şi dedicate de „Ziua Culturii Naţionale” la Centrul Multifuncţional pentru Tineri din Alexandria, după cum urmează:

-11:00 – 12:00 – Magia cărţilor – eveniment de divertisment cultural cu actriţa Monica Davidescu şi magicianul Robert Tudor – Editura LITERA.

Audienţă: elevi de şcoală primară sau grădiniţă.

Este un eveniment care constă în realizarea unui spectacol cultural în care actriţa Monica Davidescu le va citi copiilor şi tinerilor şi totodată va interpreta o mică scenetă în care va dialoga cu o carte – butaforie de mari dimensiuni, moment plin de învăţăminte cu tâlc despre importanţa lecturii.

Cartea va avea o personalitate distinctă, va „vorbi” şi va încerca să „îşi dea importanţă”, spre amuzamentul general al celor prezenţi. În urma prezentării acestui moment, va urma un spectacol de magie susţinut de îndrăgitul magician Robert Tudor.

-13:00 – 13:40 -„Chici cine citeşte”? Lectură – Joc cu actriţa Monica Davidescu.

Audienţă: preşcolari şi elevi de şcoală primară – Editura LITERA.

O activitate de lectură susţinută de Monica Davidescu care îi îndeamnă pe cei mici să interpreteze, pe roluri, o poveste cunoscută. La final, copiii vor avea surpriza să afle că nu sunt doar cititori, ci şi actori. Astfel, fiecare va primi diplomă de cititor artist şi o carte cadou.

-18:30 – Seară de muzică uşoară – prezintă Şcoala Populară de Arte Alexandria, secţia muzică uşoară, prof. Marian Mandica, Palatul Copiilor Alexandria, prof. Marian Caldaruşă, Cristiana Dinu, elevă la Şcoala Gimnazială M. Viteazul, Oana Radu, dans modern – Sibba.

Astăzi, 12.01.2022, între orele 17:00 – 18:00, se pot ridica invitaţiile de la Centrul Multifuncţional pentru Tineri Alexandria, pentru accesul la spectacolul de muzică uşoară din dată de 13.01.2022.

Invitaţiile se vor distribui în limita numărului disponibil iar accesul în sală va fi permis pe baza invitaţiilor prezentate şi cu respectarea normelor în vigoare.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a opera unele modificări, impuse de evoluţia evenimentelor.

Prin participarea la evenimente, participanţii se obligă să respecte normele în vigoare privind măsurile de protecţie împotriva COVID-19. Organizatorii vor respecta toate recomandările emise de instituţiile abilitate privind gestionarea pandemiei de COVID-19 şi va putea limita accesul în centrul multifuncţional în situaţia în care recomandările impuse prin actele normative în vigoare nu vor fi respectate de către participanţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a promova înainte de desfăşurarea evenimentelor, în timpul şi după finalizarea acestora, prin prezentări în spaţii publice sau presă, radio şi televiziune în scopuri necomerciale evenimentul şi participanţii.

Participarea în cadrul evenimentelor desfăşurate, atrage de la sine şi acordul participanţilor pentru folosirea imaginilor în scopuri de promovare şi prezentare, necomerciale.

Întocmit,
Vîrban Liliana – Ioana