26 octombrie 2021

Evenimentul Academia de Business

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Asociaţia Liga Studenţească din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează evenimentul Academia de Business. Acest proiect este destinat tinerilor dornici să îşi dezvolte o afacere.

Prin acest program vor fi instruiţi minimum 20 de studenţi, care vor fi consiliaţi de către traineri cu experienţă despre cum îşi pot implementa iniţiativele antreprenoriale. În cadrul proiectului aceştia vor putea descoperi ce înseamnă antreprenoriatul, cum se realizează un plan de afacere, cum atragem fonduri pentru implementare şi cum putem face cât mai vizibilă afacerea în mediul online.

Într-o primă etapă, studenţii vor beneficia de workshop-uri online gratuite de antreprenoriat, în perioada 10 – 16 mai 2021, iar în a doua etapă vor realiza planuri de afaceri pe care le vor prezenta în cadrul unei competiţii. Studenţii vor beneficia pe tot parcursul proiectului de susţinere din partea trainerilor pentru realizarea planurilor de afacere. Cele mai bune planuri de afaceri vor beneficia de premii atractive. Juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri şi studenţi.

Evenimentul se va desfăşura în mediul online. Pentru mai multe informaţii despre organizaţia noastră accesaţi pagina de Facebook – https://www.facebook.com/ligastudenteascabacau.

Academia de Business – Viitorul în afaceri eşti TU!
Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău
Te dezvolţi! Înveţi! Te distrezi!