5 octombrie 2022

Evenimentul „Deschis la Senat”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Senatul României organizează, în perioada 17 – 19 septembrie 2021, evenimentul „Deschis la Senat”.

Scopul acestui eveniment este creşterea vizibilităţii Senatului României, promovarea acestuia ca o instituţie apropiată de cetăţeni şi retransmiterea mesajului de deschidere al Senatului către public.

Crearea unui mediu social şi economic favorabil, dezvoltării ţării şi asigurarea unui climat prosper pentru generaţiile viitoare, trebuie să fie în centrul atenţiei activităţii Senatului. Drept urmare, evenimentul va cuprinde activităţi care să stimuleze interesul părinţilor pentru o educaţie sănătoasă, o dezvoltare armonioasă a copiilor, dar şi să le ofere posibilitatea acestora să petreacă timp liber alături de copiii lor într-un loc special, respectiv curtea Senatului.

Partenerii evenimentului sunt Street Delivery, Ordinul Arhitecţilor din România, Fundaţia Cărtureşti, Unicef România, Crucea Roşie, Asociaţia E.D.I.T., Şcoala de Joacă, România în siguranţă,

Teatrul muzical Ambasadorii, Animal Society , Fundaţia Speranţa, Asociaţia Mocăniţa Transilvaniei, Ministerul Afacerilor Interne.

Evenimentul se va desfăşura pe terenul din faţa clădirii Senatului după următorul

PROGRAM:
– Vineri, 17 septembrie: 14.00-20.00,
– Sâmbătă 18 septembrie: 10.00-20.00
– Duminică 19 septembrie: 10.00-20.00

ACCES:
Accesul persoanelor interesate se va face pe la intrarea A1, din Calea 13 Septembrie 1-3.

IMPORTANT!

Evenimentul se va desfăşura în conformitate cu măsurile legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2. Astfel, aparţinătorii copiilor pot participa la eveniment doar dacă:
– sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– ori prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore,
– sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară conformării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (teste RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezenţa de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfăşurării activităţii).

Persoanele care nu îndeplinesc niciuna dintre condiţiile de mai sus, se pot testa la punctul special amenajat la intrarea A1.