Publicat: 9 Aprilie, 2020 - 10:20
Share

Europa se oprește? Dimpotrivă! După succesul deplin al noii versiuni digitale a CTV din Germania, Austria și Elveția, evenimentul va avea loc și în alte țări. La final de lună, pe 28 aprilie, CTV va putea fi accesat din toate celelalte 20 de țări din grupul ALSO: Franța, Olanda și Belgia, cele patru țări scandinave, Polonia, Țările Baltice, Ucraina, Belarus, Bulgaria, România, Croația, Slovacia, Slovenia, Republica Cehă și Ungaria. 

Datorită digitalizării evenimentului, numărul utilizatorilor din Germania, Austria și Elveția a fost semnificativ mai mare decât la edițiile precedente. Mai mult decât atât, participanții au considerat că vizita a fost foarte utilă, deoarece au putut urmări fiecare subiect interesant, datorită înregistrării tuturor prezentărilor. Interesul sporit al publicului a fost demonstrat și de intensitatea utilizării: fiecare dintre cei peste 6.000 de vizitatori au participat la aproximativ cinci prezentări sau seminarii web. În general, au fost înregistrate mult mai mult de 100.000 de clicuri.  

Gustavo Möller-Hergt, CEO ALSO: "Feedback-ul pozitiv al vizitatorilor, obținut fie pe avizierul digital, fie în discuțiile de follow-up pe care angajații noștri le-au avut cu participanții, ne-a convins să punem la dispoziție acest format clienților din toate țările în care ALSO e prezent".

La evenimentele internaționale, partenerii se pot aștepta la o varietate de prezentări și webinarii interesante. Vor participa numeroși producători. Începând cu 9 aprilie, partnerii interesați se pot înregistra, fără costuri, pe site-ul web al țării respective.

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Switzerland) reunește furnizori și clienți din industria IT&C. ALSO le oferă celor 550 de vendori de hardware, software și servicii IT acces la peste 100.000 de clienți, care pot apela la o gamă largă de alte servicii personalizate din sectoarele de logistică, finanțe și servicii IT, precum și la servicii tradiționale de distribuție. De la dezvoltarea de peisaje IT complexe, furnizarea și mentenanța în ceea ce privește hardware și software până la returnarea, recondiționarea și remarketing-ul hardware-ului, ALSO oferă toate aceste servicii și capabilități. Holdingul este prezent în 22 de țări europene și generează vânzări nete totale de aproximativ 9,2 miliarde de euro, cu aproximativ 4 000 de angajați în anul fiscal 2018. Acționarul majoritar al ALSO Holding AG este Grupul Droege, al cărui sediu principal se află în Düsseldorf, Germania. Pentru mai multe detalii, consultați  https://also.com.  

Grupul Droege
Grupul Droege (înființat în 1988) este o companie independentă de consultanță și investiții și, totodată, o afacere de familie. Rolul companiei este acela de specialist în programe de transformare personalizate, al căror scop este creșterea valorii corporative. Grupul Droege combină structura sa corporatistă și cea de afacere de familie și forța capitalului său într-un model de afaceri. El realizează investiții directe cu propriul capital în spin-off-uri corporative și companii de dimensiuni medii aflate în "situații speciale". Urmând principiul "Executare la cele mai înalte standarde", grupul este deschizător de drumuri în dezvoltarea corporativă axată pe execuție. Grupul Droege urmează o strategie de investiții în funcție de cele mai recente mega-trenduri (cunoștințe, conectivitate, prevenție, demografie, specializare, dezvoltarea mediului profesional, shopping 4.0). Apetența pentru calitate, inovație și viteză stă la baza acțiunilor companiei. Recent, Grupul Droege a realizat o poziționare de succes pe piețele interne și internaționale și operează în 30 de țări. Mai multe informații: https://www.droege-group.com.

Disclaimer
Acest comunicat de presă conține declarații legate de viitor care se bazează pe estimările actuale și prognozele managementului ALSO. Riscuri cunoscute și necunoscute, incertitudini și alți factori ar putea duce la diferențe semnificative între declarațiile anticipate făcute aici și dezvoltarea propriu-zisă, în special în ceea ce privește rezultatele, situația financiară și performanța grupului. Acesta nu își asumă nicio responsabilitate pentru actualizarea acestor declarații sau adaptarea acestora la evenimente sau evoluții viitoare.

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: