Publicat: 15 Noiembrie, 2019 - 12:12
Share

Peste 50% din totalul comenzilor plasate în Black Friday provin din București. Capitala este urmată, la mare distanță de Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov. Potrivit statisticilor evoMAG, bucureștenii cumpără cu 30% mai mult față de tot restul țării la un loc.

Până în prezent, în runda a treia de Black Friday, 30% din stoc a fost deja epuizat, iar 10.000 de produse au fost deja procesate, urmând să ajungă la clienți în următoarele 48 de ore. 
Față de o perioadă obișnuită din an, valoarea medie a comenzilor înregistrate în campania de Black Friday s-a dublat, urcând la aproape 1.000 de lei. 

În runda a treia de Black Friday, până în prezent, cel mai bine s-au vândut laptopurile și televizoarele. 

De la începutul campaniei de Black Friday, cea mai mare comandă înregistrată de evoMAG a fost în valoare de 71.000 de lei, o companie din București cumpărând 570 de blendere. Pe locul al doilea ca valoare se află comanda în valoare de 65.000 de lei, plasată de un liceu teoretic din București, care a cumpărat 30 de calculatoare.

evoMAG a demarat astăzi, imediat după miezul nopții, a treia rundă de reduceri de Black Friday, şi cea mai importantă. Oferta de Black Friday va fi activă timp de trei zile, în perioada 15-17 noiembrie, în limita stocului disponibil, iar reducerile vor fi de până la 86% la aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro. 

Și în a treia rundă de reduceri de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 40 de rate fără dobândă prin cardul de credit BRD, în 18 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 18 rate fără dobândă prin cardul Euroline, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem, în 8 rate fără dobândă prin Card Avantaj.

Programul de lucru în perioada 15 – 17 noiembrie a fost modificat: comenzile vor fi procesate non-stop, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259 va fi deschis în perioada 15 - 16 noiembrie între orele 08:00 – 20:00, iar duminica, 17 noiembrie, între orele 08:00 – 16:00. 

Despre evoMAG:
evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuților. 
evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite. 
evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.
Mai multe informații despre evoMAG, produsele şi serviciile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei şi pe canalul de YouTube. 
 

Tag-uri Institutii: