Publicat: 11 Iulie, 2016 - 17:28
Share

Aventură cu 45 de curse și cu multe povești despre bucuria pedalatului în Parcul Natural Comana
La început de august echipa MPG vă invită la o frumoasă expediție, pe un tărâm impresionant ca așezare și frumusețe, unde natura domnește din vremuri străvechi, și anume în Parcul Natural Comana. Aflată la doar 42 de kilometri de Capitală, în județul Giurgiu, această zonă va fi locul de desfășurare a celei de a 4-a ediții a competiției Dumbrava cu Mărgăritar, una dintre cele mai populare din calendarul Riders Club!

Pe 6 august, fie că veți alege să vă bucurați de o tură de explorare a unei porțiuni naturale deosebite din Parcul Natural Comana, fie că veți goni pe potecile croite în desișul pădurilor în incercarea de a cuceri un loc pe podium, vă așteaptă 45 de curse de ciclism, împărțite pe 4 niveluri de abilitate, menite să vă încarce cu energie. La acest eveniment sunt disponibile 4 trasee atractive, condimentate cu variate urcări și coborâri, pe diferențe mai mici sau mai mari de nivel: Scurt - 13 km, pentru riderii începători și copiii cu vârste între 5 și 12 ani; Standard - 21 km, dedicat celor cu ceva mai multa experiență competițională, care au minim 13 ani împliniți; Epic - de 42 km sau 63 km, care invită la start cicliștii cu antrenament și vechime în MTB să își pună în valoare rezistența fizică și tehnicile, în această super aventură pe două roți. 

Cele patru trasee competiționale ale concursului Dumbrava cu Mărgăritar, ce îmbină armonios drumurile forestiere și single-track-urile speciale prin pădurea umbroasă, sunt desenate cu atenție în mijlocul unui teren de 25.000 de hectare, pe care cei mai competitivi se vor putea întrece pe nerăsuflate, curioși să descopere surprizele oferite de cadrul natural deosebit de bogat, iar ceilalți vor avea ocazia de a savura frumusețile peisajului pe îndelete. Dar, cu siguranță, toți vor ajunge la linia de Finish la fel de încântați de bogăția naturală a Parcului Natural Comana, arie protejată și casă a sute de specii de animale și păsări, dar și de plante printre care menționăm bujorii și mărgaritarele. Atmosfera evenimentului va fi una deosebită, iar riderii și susținătorii lor se vor bucura de serviciile la standarde ridicate oferite de echipa MPG. 

Înscrierile sunt deschise până pe 3 august pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici. Până duminică, 17 iulie, beneficiați de înregistrare în competiție la prețul de 75 de lei.
Totodată, după evenimentul Dumbrava cu Mărgăritar, pe 10 august are loc a doua extragere din tombola cu premii BOSCH, organizată în cadrul sistemului de ciclism dedicat amatorilor. Pentru detalii puteti accesa Regulamentul campaniei promotionale in parteneriat cu BOSCH prin click aici. 
Evenimentul cu numărul șapte din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, este susținut de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club și de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Sponsorii competiției sunt Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată, Luca Way și Kinetic Recovery. Concursul Dumbrava cu Mărgăritar beneficiază de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romsilva și Registrul de Biciclete.
Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.
Vă așteptăm într-o mare și frumoasă aventură MTB într-un cadru de poveste la concursul Dumbrava cu Mărgăritar!