Publicat: 3 Noiembrie, 2017 - 13:31

La data de 1 noiembrie 2017 a fost lansat Laboratorul Experiențelor (Experience Lab) urmare  evenimentului Hackathon organizat în perioada 20-22 Octombrie 2017. Experience Lab este un incubator de afaceri pentru start-up-uri, în care studenții studiază diverse ideii de afaceri cu caracter de inovator.
Primele grupe de studenți continuă să dezvolte ideile prezentate în cadrul evenimentului Hackathon, idei care vizează aplicații în domeniul turismului, sub îndrumarea unor facilitatori specializați în dezvoltare antreprenorială.
Începând cu 1 noiembrie laboratorul este deschis tuturor celor interesați, la USH Pro Business, 
întâlnirile având loc în fiecare miercuri  între orele 16:00-20:00.
„Acest incubator l-am denumit Experience Lab din doua motive: în primul rând se adresează industriei experienței și celei creative din domeniul turismului, iar în al doilea rând studenții pot experimenta diferite idei de faceri. Primii tineri ce vor participa la acest incubator sunt studenți la informatică dar așteptăm o prezență semnificativă și din domeniul economic, marketing, jurnalism, comunicare  și al altor discipline de la Universitatea Spiru Haret. Evenimentul este deschis tuturor tinerilor care cred în ideea lor de afacere indiferent de domeniul afacerii ”, a declarat domnul Costin Lianu, Director General USH Pro Business.