Publicat: 13 Octombrie, 2012 - 11:27
Share

Automobile electrice, mașini modificate, unele chiar unicat, dar și modele noi ale mărcilor prezente pe piața din România vor putea fi admirate în week-end, la Complexul Exporom.

Exporom Auto Show si 4Tuning FEST deschid portile primei editii, vineri, 12 octombrie, la Exporom Pantelimon (Bd. Biruintei nr. 98, Pantelimon, Ilfov).

Pilotul de raliuri ajuns legenda in Romania, multiplu campion naţional, Titi Aur, va participa la cele doua manifestari alaturi de „Scoala mobila de conducere defensiva si Pilotaj”.

Timp de 3 zile, publicul amator si specialiştii sunt invitati sa asiste la un spectacol pe 4 roti, accesul fiind liber, iar transportul gratuit pentru vizitatorii care ajung la statia de metrou Republica.

„Firmele de profil vor prezenta o serie de noutaţi in materie de tuning, iar cluburile auto aşteapta sa uimeasca publicul şi de aceasta data. De la cele mai vechi maşini (zona Retro), pana la cele modificate, toate vor fi admirate, unele chiar premiate. La toate acestea se adauga si Finala de Car Audio, dar şi alte demonstraţii ce au ca ingredient sau punct de atracţie principal pasiunea pentru autoturisme!”, a declarat Roxana Soare, Project Manager Exporom.

Tiriac Auto anunta prezenţa tuturor marcilor din portofoliu. Alaturi de marcile Tiriac Auto, publicul va putea admira si modelele aduse de Eurial Invest, dealer Peugeot.

Masini electrice -  prezente la Exporom

In perioada 12-14 octombrie, Exporom Auto Show si 4Tuning FEST işi vor intampina oaspetii şi cu automobile electrice MIA Electric, disponibile pe piaţa prin importatorul unic E-Motion Electric. De asemenea, iubitorii sportului pe doua roti au ocazia sa testeze bicicletele electrice Hero Eco.