Publicat: 16 Mai, 2014 - 22:00
Deschisă la ROMAERO Băneasa în perioada 14-16 mai
Black sea Defense and aerospace 2014 Exhibition and Conference

Cea de-a cincea ediție a Expoziţiei şi Conferinţei Internaţionale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale, Cyber Security şi Securităţii Private, "Black Sea Defense and Aerospace" (BSDA) a avut loc la ROMAERO Băneasa, în perioada 14-16 mai, găzduind peste 150 de expozanți din 11 țări (Belgia,  Canada,  Franta,  Germania,  Israel,  Italia,  Kazakhstan,  Polonia,  Romania, Slovenia,  Spania şi Ungaria) care au prezentat tehnologii de vârf din domeniul apărării și al tehnologiilor aerospațiale.

Ziua de 14 mai a fost dedicată Ministerului Apărării Naționale, care a prezent, la Aeroportul Băneasa, avioanele sale MiG-21 LanceR, C-27 J Spartan, IAR 99 Șoim și IAR-330 Puma SOCAT. 

Ziua de 15 mai a fost dedicată Ministerului Afacerilor Interne, care a prezentat un exercițiu antiterorist, iar 16 mai a fost dedicată Serviciului Român de Informații, care a susținut o conferință despre Securitatea Cibernetică. 
Tot pe 16 mai a avut loc şi Conferinţa Unmanned Solution Forum 2014, primul eveniment dedicat soluţiilor fără pilot şi aplicaţiilor practice, organizată de Bassaka Media SRL.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Ambasadei SUA la Bucureşti.