Publicat: 10 Martie, 2013 - 12:34
Share

O expoziţie inedită de fotografie în care este prezentat lanţul montan Pamir-Vf. Lenin, 7134m, va fi deschisă luni, 11 martie 2013, orele 16.00, la Sala Studio a Universităţii Spiru Haret, de către Andrei Cumpănăşoiu, student în anul V la Facultatea de Arhitectură.

Titlul expoziţiei este KIRGYSTAN-ISTORIE,CULTURĂ, ARHITECTURĂ, PEISAJ. Fotografiile au fost făcute cu ocazia expediţiei care a avut loc în perioada 2 iulie-2august 2012, în Kirgystan - Tadjikistan,  parte a proiectului  „Snow Leopard”. Acest proiect presupune ascensiunea celor mai înalte 5 vârfuri din fosta U.R.S.S. De precizat este faptul că titlul  „Snow Leopard” nu este  deţinut de niciun roman până în prezent. Membrii expediţiei au fost George Porancia, Tiberiu Pintilie, Lucian Roşu, Adrian Fako, Gabriel Iliaş si Andrei Cumpanăşoiu.
Proiectul va continua în anul 2013 sub numele de Over Summits http://www.facebook.com/ Oversummits - si va presupune escaladarea vârful Khan Tengri, de 7010 m, din  Kazahstan.
Expozitia de fotografie  va fi deschisă până pe data de 19 martie, la  sediului Universităţii Spiru Haret, strada Ion Ghica, nr 13.