3 decembrie 2021

Expoziţia de grafică şi pictură „Fragmente de suflet” de Ludmila Ciuloci

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Între 28 noiembrie-8 decembrie 2021, Centrul Cultural „Reduta” găzduieşte expoziţia de grafică şi pictură „Fragmente de suflet” de Ludmila Ciuloci.

Absolventă a Universităţii Pedagogice de Stat „Ion Creangă” de la Chişinău, artista a urmat cursuri de artă plastică activând ca profesor şi predând cursuri de desen, pictură, compoziţie, artă decorativă aplicată, sculptură şi istoria artei.

De asemenea pe lângă cursurile dedicate programului educaţional, de-a lungul timpului artista a organizat expoziţii şi ateliere de creaţie pentru studenţi, remarcându-se şi ca artist plastic profesionist, realizând o serie de lucrări în acrilice, ulei, acuarelă sau grafică în creion.

Artista deţine un palmares expoziţional impresionant, lucrările ei regăsindu-se în colecţii private din Republica Moldova, România, Cehia, SUA, Italia, Franţa, Columbia, Elveţia, Irlanda, Ucraina, Anglia, Rusia şi Germania.

La Galeria Reduta din Braşov, Ludmila Ciuloci va expune 15 lucrări grafice în creion, 14 picturi pe pânză şi o lucrare pe carton presat, în care redă în cele mai mici detalii portrete şi scene desprinse din cotidian accentuând punctele de interes ale compoziţiilor.
Vă aşteptăm!

Centrul Cultural Reduta