21 mai 2022

Expoziţia de pictură “micro-macro-Trans CORDIAL”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

micro-macro-Trans CORDIAL
6-23 mai
ARCUB, Sala Coloanelor, Sala Lipscani, Sala Gabroveni

Expoziţia de pictură “micro-macro-Trans CORDIAL”, organizată de Comunitatea Armână din România, reuneşte artişti de origine armână sau care au legatură cu lumea armânească şi poate fi vizitată în sălile ARCUB până pe 23 mai – dată în care se sărbătoreşte “Ziua Naţională a Armânilor”. Expoziția cuprinde fotografii, picturi, sculpturi, lucrări de artă textile și o instalație de artă vizuală.

Printre artiștii expozanți se numără Dana Maitec & Stephane Maitec – fotografi profesioniști cu o carieră internațională, Ovidiu Maitec – considerat unul dintre cei mai importanți sculptori români, Sultana Maitec – cunoscută pentru picturile nonfigurative în tehnica foiței de aur, Constantin Pacea – artist de talie internațională, sculptorul Dumitru Pasima sau Mirela Trăistaru, artista cu peste 60 de expoziții personale pe 4 continente și mulți alții.

Expoziția este organizată în parteneriat cu ARCUB și poate fi vizitată la Hanul Gabroveni zilnic, între orele 10.00 -18.00. Expoziția se desfășoară pe tot etajul hanului, în Sala Coloanelor, Sala Lipscani și Sala Gabroveni.

Program de vizitare: 6-23 mai zilnic, între orele 10.00-18.00. După închiderea programului de vizitare, cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor ce va avea loc în noaptea de 14 mai, expoziția va avea acces gratuit și va putea fi vizitată până la ora 2:00. Biletele pot fi achiziţionate online de pe arcub.ro şi bilet.ro sau de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani, nr.84-90).

Sursa foto: ARCUB