5 octombrie 2022

Expoziţia de utilaje şi echipamente agricole EXPOAGROUTIL

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în parteneriat cu Direcţia Agricolă a judeţului Constanţa, în perioada 20 – 23 Mai 2021, după o pauză de 2 ani, expoziţia EXPOAGROUTIL, una din cele mai importante manifestări expoziţionale de profil din ţară din domeniul agriculturii, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

EXPOAGROUTIL se desfăşoară în parcarea celui mai mare complex comercial din Constanţa, VIVO! Mall, pe o suprafaţă de aproximativ 15 000 mp şi reuneşte peste 30 de firme, producători şi importatori de utilaje şi accesorii agricole din întreaga ţară, dar şi din Grecia, Ucraina şi Polonia.

Toate normele de prevenţie Covid-19 vor fi respectate din partea organizatorilor şi avem aceleaşi aşteptări şi din partea vizitatorilor.

În cadrul EXPOAGROUTIL, firmele expozante au prilejul de a întâlni potenţiali clienţi din zona de Sud-Est a României, una dintre cele mai importante zone agricole din ţară.

Eveniment de referinţă pentru agricultură, expoziţia prezintă utilaje, echipamente şi materii prime, dar şi auto (SUV-uri), flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere şi altele, această ediţie fiind axată în special pe segmentul de echipamente pentru irigaţii, fertilizări şi inputuri pentru agricultură.

Program de vizitare:

Acces public: 20 – 22 Mai: 10.00 – 19.00
Duminică, 23 Mai: 10.00 – 15.00

20-23 Mai 2021
Fermierii din Dobrogea, dar şi din alte zone, sunt aşteptaţi la EXPOAGROUTIL!