Publicat: 13 Martie, 2013 - 10:44
Share

Oferta presale pentru expoziţia "The Human Body" s-a încheiat, în doar două zile de la punerea lor în vânzare, biletele cu 20% reducere destinate adulţilor epuizându-se, un adevărat record pentru piaţa expoziţională locală. Expoziţia "The Human Body" poate fi vizitată începând cu 22 Martie la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" până pe 30 Iunie 2013, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 şi 20.00. Un eveniment produs de GFORCE EXHIBITIONS  şi organizat de Events în colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa".
 
Expoziţia "The Human Body" va ocupa integral etajul 1 al muzeului Antipa, acoperind un spaţiu de 600 mp. Lucrările de amenajare sunt în plină desfăşurare în acest moment. Expoziţia include peste 200 de exponate - corpuri umane reale, care, prin disecţiile la nivelul organelor şi ţesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc şi a modului în care acesta funcţionează. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în orașe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expoziția "The Human Body" îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o şansă unică de a-şi privi organismul prin ochii unui chirurg şi de a "experimenta" o incursiune vizuală în interiorul său. Nu în ultimul rând, scopul expunerii este şi acela de a-i determina pe vizitatori să-şi respecte şi să-şi îngrijească organismul, acordând atenţie felului în care aleg să trăiască.
Tichetele se pot cumpăra online pe eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.
Preţuri bilete:
 - Adulţi: marţi - vineri - 50 de lei, sâmbătă - duminică - 60 de lei
 - Pensionari şi studenţi - marţi - vineri - 40 de lei, sâmbătă - duminică - 50 de lei
 - Copii (7-18 ani) - marţi - vineri - 32 de lei, sâmbătă - duminică - 40 de lei
 - Grupuri de peste 10 copii - marţi - vineri - 30lei/pers. (pentru clasele de elevi este necesară o rezervare la adresa ca @ events.ro)
Abonament de familie:
 
 - 1 adult + 2 copii - marţi - vineri - 85 de lei, sâmbătă - duminică - 100 de lei
 - 2 adulţi + 1 copil - marţi - vineri - 110 de lei, sâmbătă - duminică - 120 de lei
 - 2 adulţi + 2 copii - marţi - vineri - 120 de lei, sâmbătă - duminică - 135 de lei
 
GForce Exhibitions, companie cu renume mondial, a creat până în prezent nenumărate importante expoziţii itinerante. Cu peste 50 de ani de experienţă combinată, echipa de la GForce Exhibitions are ca obiectiv oferirea unei experienţe unice vizitatorilor, organizând şi prezentând expoziţii inovatoare, cu puternic impact educaţional. La nivel internaţional, expoziţiile produse de organizatorii "The Human Body" ExHIBITION au atras până acum un public ce depăşeşte 50 de milioane de vizitatori.