Publicat: 26 Martie, 2013 - 08:56
Share

3483 de vizitatori au văzut expoziţia "The Human Body" în primul week-end de la deschiderea sa la muzeul Antipa! Biletele pentru acest eveniment produs de GForce ExhibitionS  şi organizat de Events în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" sunt disponibile în continuare în reţeaua Eventim şi la casa de bilete a muzeului.

 
Românii au stat la coadă  în acest week-end la Antipa. Datorită limitărilor de spaţiu (expoziţia ocupă 600 mp la etajul 1 al muzeului), numărul maxim de vizitatori nu poate depăşi 1500 de persoane zilnic. Expoziţia "The Human Body" poate fi vizitată până pe data de 30 Iunie, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00. Biletele achiziţionate pot fi folosite oricând până la închiderea expoziţiei (30 Iunie), cu condiţia să respecte restricţiile prestabilite (biletele pentru în cursul săptămânii oferă acces doar de marți până vineri inclusiv, biletele pentru week-end oferă acces doar sâmbăta şi duminica). Expoziţia include peste 200 de exponate - corpuri umane reale (integrale sau secţiuni) care, prin disecţiile la nivelul organelor şi ţesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc şi a modului în care acesta funcţionează. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în oraşe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expoziţia "The Human Body" îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o şansă unică de a-şi privi organismul prin ochii unui chirurg şi de a "experimenta" o incursiune vizuală în interiorul său. Nu în ultimul rând, scopul expunerii este şi acela de a-i determina pe vizitatori să-şi respecte şi să-şi îngrijească organismul, acordând atenție felului în care aleg să trăiască.
Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit. Tichetele se pot cumpăra online pe eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.
Preţuri bilete:
 
Adulţi:
- marţi-vineri - 50lei/pers.
- sâmbătă-duminică - 60lei/pers.
Pensionari / Studenţi:
- marţi-vineri - 40lei/pers.
- sâmbătă-duminică - 50lei/pers.
Copii (7-18ani):
- marţi-vineri - 32lei/pers.
- sâmbătă-duminică - 38lei/pers.

Grupuri de peste 10 copii:
- marţi-vineri - 30lei/pers. - pentru clasele de elevi este necesară o rezervare la adresa [email protected] events.ro
 
 
 
Abonament de familie:
 
1 adult + 2 copii: marţi-vineri - 85lei/grup, sâmbătă-duminică - 100lei/grup
2 adulţi + 1 copil: marţi-vineri - 110lei/grup, sâmbătă-duminică - 120lei/grup
2 adulţi + 2 copii: marţi-vineri - 120lei/grup, sâmbătă-duminică - 135lei/grup
 
GForce Exhibitions, companie cu renume mondial, a creat până în prezent nenumărate importante expoziţii itinerante. Cu peste 50 de ani de experienţă combinată, echipa de la GForce Exhibitions are ca obiectiv oferirea unei experienţe unice vizitatorilor, prin organizarea şi prezentarea de expoziţii inovatoare, cu puternic impact educaţional. La nivel internaţional, expoziţiile produse de organizatorii "The Human Body" ExHIBITION au atras până acum un public ce depăşeşte 50 de milioane de vizitatori.
 
Autor: Călin Angheluţă