Publicat: 11 Aprilie, 2018 - 16:18

La început de aprilie, Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București (BMB) își întâmpină publicul cu o surpriză!

Sediul Central al BMB (Biblioteca Mihail Sadoveanu), invită trecătorii să se delecteze cu o colecție inedită de imagini și documente extrase din Biblioteca Digitală a Bucureștilor, dedicată scriitoarei Elena Văcărescu, membră de onoare a Academiei Române.

Cei interesați vor afla mai multe informații despre viața și opera scriitoarei, vor  putea admira fotografii ale casei în care aceasta a locuit și îi vor putea citi poeziile scrise în limba franceză.

Expoziția anticipează un alt eveniment pregătit publicului bucureștean interesat de carte în limbă străină, mai precis deschiderea Bibliotecii de Limbi Străine Elena Văcărescu, care va avea loc în curând.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Tag-uri Nume: