Publicat: 22 Septembrie, 2014 - 10:12
Share

Muzeul Național de Istorie a României, sub patronajul Ministerului Culturii, în colaborare cu  Asociaţia Secular-Umanistă din România (ASUR) și Centrul de cursuri pentru părinți Parentime inaugurează expoziţia temporară “De la inventarea roţii la nava spaţială – Istoria mijloacelor de transport”.

Conferinţa de presă şi vernisajul dedicate exclusiv reprezentanţilor mass media au loc luni, 22 septembrie 2014, începând cu ora 11.00, la sediul MNIR, din Calea Victoriei nr. 12, București și se vor ţine în prezenţa Domnului dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu, Director general al Muzeului Naţional de Istorie a României, a Domului Christophe Pomez, Director adjunct al Institutului Francez din Româniași a Domnului dr. Ioan Ursu, Secretar științific al Institutului pentru Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei”.

Expoziţia face parte din proiectul Bucharest Science Festival, ce se desfăşoară în perioada  24-28 septembrie 2014. Timp de o săptămână, expoziții, conferințe și dezbateri, experimente și demonstrații, proiecții de documentare vor deschide participanților perspective noi asupra Universului și vieții.