Publicat: 30 Octombrie, 2013 - 11:41
Share
Iarna aceasta Fabulous Baskets îţi aduce bradul de Craciun acasă

Fabulous Baskets a lansat o colecție specială de coșuri cadou pentru sărbătorile de iarnă. Anul acesta le puteți oferi celor dragi un brad natural în ghiveci. Pe lângă produse naturale tradiționale, delicatese din Franța sau Italia, în coșurile cadou Fabulous Baskets, puteți găsi brazi naturali în ghiveci. 

Colecția de coșuri cadou pentru Crăciun este disponibilă online:http://fabulousbaskets.ro/cosuri-cadou.

“Am venit în întămpinarea clienților Fabulous Baskets cu multe produse noi. Suntem mândri de coșurile cadou tradiționale românești, am mărit această categorie, peste 20 de astfel de tipuri se regăsesc anul acesta în catalog. Vrem să scoatem în evidență importanța păstrării tradițiilor, astfel că, pe lângă produse  gourmet și decorațiuni de Crăciun, anul acesta le puteți oferi partenerilor de afaceri, prietenilor și familiei, un brad natural în ghiveci.”Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets.

Coșurile cadou Fabulous Baskets conțin o selecție de cozonaci, dulcețuri, zacuscă ,  produse culinare desăvârșite, vinuri de soi, cu povești impresionante, decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă realizate de artiști talentați,  lumânări decorative produse cu multă dăruire de meșteri tradiționali dar și specialități din Franța sau Italia.

Comenzile pentru coșurile cadou de Crăciun se fac atât online http://fabulousbaskets.ro/cosuri-cadou, cât și telefonic la datele de contact de pe site.

Despre Fabulous Baskets

Compania Fabulous Baskets produce și comercializează coșuri tradiționale din răchită pe piața din România de peste 4 ani.

Coșurile Fabulous Baskets sunt deosebite, acestea sunt disponibile în culoarea lor naturală sau într-o gamă variată de culori vii împreună cu huse speciale, din materiale alese cu grijă, potrivite pentru orice fel de ocazie. Compania Fabulous Baskets produce atât coșuri tradiționale din răchită cât și coșuri speciale: coșuri de bicicletă, coșuri de picnic, coșuri de copii, coșuri de rufe, coșuri decorative, toate acestea în culoarea lor naturală sau într-o gamă variată de culori.

Pentru evenimente speciale compania Fabulous Baskets produce coșuri cadou, ideale pentru a surprinde prietenii sau partenerii de afaceri, acestea conțin produse tradiționale de cea mai apreciata calitate, cu cele mai bune ingrediente și rețete tradiționale. Fiecare coș cadou este ambalat individual și este transportat la adresa specificată de client.

Fabulous Baskets produce și coșuri din rachită personalizate, în funcție de cererea clientului. Clientul iși alege modelul, dimensiunea, culoarea și Fabulous Baskets realizează coșul solicitat.