Publicat: 9 August, 2016 - 15:02
Share

Veneto Banca anunță noul parteneriat semnat cu Vodafone România privind încasarea facturilor emise de către operatorul de telefonie mobilă.

Abonații Vodafone România, atât persoane fizice, cât și juridice, pot efectua plata facturilor la ghișeele agențiilor Veneto Banca România, prin intermediul serviciului Internet Banking - Bank@You sau activând serviciul Direct Debit. 

„Prin semnarea acestui parteneriat, putem oferi opțiuni de plată a facturilor diversificate și accesibile tuturor clienţilor Vodafone, indiferent dacă sunt sau nu clienţi ai instituţiei noastre, întrucât credem cu tărie în misiunea noastră de a crea valoare”, a declarat Demetrio Mosena, Directorul Comercial al Veneto Banca România.

Achitarea facturilor la ghișeele Veneto Banca prin depunere de numerar este gratuită şi poate fi făcută independent de existența unui cont bancar deschis la Bancă de către abonatul Vodafone România. Operaţiunea se poate efectua doar în baza numărului de telefon, fără a fi necesară prezentarea facturii la ghișeu.

Plata facturilor prin serviciul Direct Debit se face în urma completării unui mandat încheiat între Veneto Banca și clienții săi, suma urmând să se debiteze automat din contul curent al clientului. Mandatul reprezintă o împuternicire dată de client Băncii prin care, la scadența facturii, suma este transferată automat din contul curent al clientului în contul Vodafone România deschis la Veneto Banca, fără a mai fi necesară intervenţia clientului.

Veneto Banca România
Veneto Banca este prezentă în România din anul 2000, an în care a achiziționat Banca Italo Romena, care a fuzionat prin încorporare în banca mamă în 2014. 
Odată cu achiziționarea sa de către Veneto Banca, instituția și-a dezvoltat continuu portofoliul de clienți, adresându-se la început investitorilor italieni și apoi societăților românești și segmentului persoanelor fizice. 
Veneto Banca se numără printre primele 14 bănci italiene considerate de importanță sistemică de către Banca Central Europeană, iar pe piața românească operează prin intermediul Sucursalei București, care deține o rețea de 22 de agenții, dintre care 5 se află în Capitală și 17 în cele mai importante orașe ale țării.

Vodafone România
Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 56 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. 
La 30 iunie 2016, Vodafone avea 465 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13,7 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.