27 septembrie 2022

Fără carantinare sau măști, ratele covidului din statul american Texas au scăzut dramatic

Distribuie pe rețelele tale sociale:

A trecut mai mult de o lună de când guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a ridicat restricțiile sanitare, închiderea, măștile și distanțarea socială.

Presa l-a supus unei tirade fara precedent, susținută de pseudo-experți conduși de binecunoscutul Anthony Fauci, prezicând consecințe devastatoare pentru care nu au lăsat de-o parte nici chiar cele mai macabre „predicții” , presa globalistă aducând în discutii mii de posibile decese.

Încă o dată, calculele lui Fauci au eșuat lamentabil. Indicatorii pe care îi folosesc pentru pandemie scad și nu exista nici tulpinile mutante ale virusului.

Într-un interviu pe rețeaua MSNBC difuzat marți, Dr. Fauci a fost întrebat despre această evoluție a pandemiei din Texas. „Dacă mergi în Texas … se pare că restaurantele sunt pline … stadioanele sunt pline …”, spune jurnalistul. Cu toate acestea, numărul „cazurilor” continuă să scadă.

Fauci se arăta uluit și vizibil pus în dificultate, amestecând subiectele. În realitate, nu există o reducere a „cazurilor”, ci mai degrabă o creștere care nu este automată, deoarece necesită puțin mai mult timp. „Trebuie să fii atent să nu judeci prematur” cazul Texas, a spus el.

Este o explicație care sa zicem, ar fi contat in analiză dacă ar fi trecut doar câteva săptămâni, dar nu după o lună și mai mult sau dacă ar fi existat urcușuri și coborâșuri. Dar nu este așa. Rata de „covidiți” rămâne constant redusă în Texas fără măști și fără închidere la peste o lună de la renunțarea la restricții! Ați auzit, domnilor Câțu și Arafat?

Jocul de deschidere al echipei Texas Rangers s-a jucat luni, iar stadionul a fost plin, cu peste 38.000 de spectatori, dintre care majoritatea s-au prezentat fără măști. A fost cea mai mare intrare la un eveniment sportiv din Statele Unite de când a izbucnit „pandemia” anul trecut.

Texasul ar putea fi chiar elementul cheie care, științific, va răsturna toată povestea pseudo-pandemiei și va servi drept model pentru a termina cu restricțiile tot mai ridicole impuse în toate azimuturile.
Redactor Ciprian Pop