8 decembrie 2021

Federaţia Română de Canotaj: Tricoul Simonei Radiş a fost licitat şi achiziţionat de Magicianul Robert Tudor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

– 800 de euro vor fi donaţi pentru bursele unor copii cu deficienţe neurorologice –

Tricoul cu autograf scos la licitaţie de Simona Radiş a fost achiziţionat de Magicianul Robert Tudor, cunoscut publicului din diverse producţii de televiziune. Cei 800 de euro oferiţi vor fi donaţi pentru bursele unor copii cu deficienţe neurologice.

Licitaţia a avut loc online, pe Pagina de Facebook a Federaţiei Române de Canotaj, iar tricoul licitat a fost oferit în cadrul unui eveniment caritabil, al cărei ambasador a fost cunoscuta campioană olimpică.

A fost vorba de cea de-a opta ediţie a Cooking Charity, eveniment organizat de Asociaţia Kinetobebe, dedicat acum personalităţilor din sport, la care au participat sportivi, foşti sportivi, antrenori şi profesori.

Invitaţii au gătit împreună, au socializat, dar au şi făcut donaţii pentru programele de recuperare pediatrică şi terapiile complexe pe care Asociaţia Kinetobebe le pun la dispoziţia copiilor cu probleme neurologice.

Banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi pentru bursele copiilor sprijiniţi de Asociaţia Kinetobebe.

‘Îi mulţumesc lui Robert Tudor, dar şi tuturor celor care s-au implicat activ şi au licitat pe Facebook sau chiar au făcut direct donaţii în contul Asociaţiei Kinetobebe. Unde-s mulţi, puterea creşte şi mă bucur enorm să văd că oamenii îmi sunt alături indiferent de situaţie. Fie că e vorba despre rezultatele pe care le obţin în competiţii, fie că este vorba despre astfel de acţiuni umanitare prin care putem face bine împreună. Este foarte important pentru aceşti copii să aibă parte de terapii şi programe de recuperare fără de care nu pot duce o viaţă normală. Aceste terapii sunt extrem de costisitoare, iar Asociaţia Kinetobebe face deja de ani de zile tot ce îi stă în putinţă pentru a le veni în ajutor. Au şi ei însă nevoie de sprijinul nostru şi mă bucur că împreună am putut contribui la îmbunătăţirea stării de sănătate a unor copii. Mulţumesc tuturor pentru implicare!’, a declarat Simona Radiş.

Federaţia Română de Canotaj
pr@frcanotaj.ro