Publicat: 24 Martie, 2020 - 11:00
Share

Federaţia Română de Table/Backgammon, federaţie sportivă naţională cu CIS emis de MTS, are plăcerea de a vă anunţa că în această perioadă de criză, prin metoda online, continuăm activitatea. Prin Statut, FRTBG prevede ca şi competiţiile online să fie oficiale.

Cupa Federaţiei la table/backgammon va începe săptămâna viitoare

Federaţia Română de Table/Backgammon va organiza o serie de turnee de backgammon (table), în mediul online, începând de săptămâna viitoare. Competiţiile se vor derula sub egida Cupa Federaţiei şi vor fi dotate cu premii. Competiţiile se vor adresa jucătorilor legitimaţi, dar şi celor nelegitimaţi, instituţia înţelegând misiunea sa responsabilitate socială şi de asigurare a unui mediu competitiv celor care trebuie să îşi limiteze foarte mult ieşirile din casă.

Pe parcursul acestei săptămâni are loc o altă competiţie online, Cupa Forţa România, organizată de ACS Forţa Oltenia Craiova, club afiliat la FRTBG.

De asemenea, sâmbătă, 21 martie, 54 de jucători români s-au reunit la o competiţie organizată de un grup de iubitori ai acestui sport.

Pe plan internaţional, 13 români participă la Campionatul Mondial individual online, după ce în luna ianuarie echipa naţională a României a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial rezervat echipelor.

Federaţia Română de Table/Backgammon este o structură de utilitate publică, la care sunt afiliate 31 de cluburi şi asociaţii judeţene.