Publicat: 29 Septembrie, 2017 - 08:55

Emisiunea găzduită de Marina Almășan și Mircea Radu revine, din 2 octombrie,

în grila de toamnă a TVR 2, cu un sezon de nota 10 și ora de difuzare de la 16.40.

Din 2 octombrie, de luni până joi, gazdele emisiunii 'Femei de 10, bărbați de 10', Marina Almășan și Mircea Radu, dau întâlnire prietenilor TVR 2 pe un nou tronson orar, de la 16.40 și sunt gata să 'atace' alături de invitați, franc și fără ocolișuri, cele mai interesante probleme ale zilei.

'Ne pregătim să reîncepem seria emisiunilor. Am fost 'avansați în grad', în sensul că am migrat dinspre dimineață, spre după-amiază, de la ora 16.40. Sperăm că, astfel, mai mulți telespectatori TVR 2 vor avea acces la emisiunea noastră. 'Femei de 10, bărbați de 10' rămâne un meci între cele două 'armate', cea a femeilor și cea a bărbaților. Vom lua în discuție diverse teme legate de viața de zi cu zi a românului și vom încerca să vedem în ce măsură putem să ne explicăm diverse situații, să găsim răspuns la unele întrebări. Așa vom vedea dacă gândim asemănător, sau diferit, noi, femeile, față de ei, bărbații în ceea ce privește lumea care ne înconjoară', a mărturisit Marina Almășan.

Așa cum ne-am obișnuit, tabăra bărbaților va fi condusă de Mircea Radu, despre care Marina Almășan spune că este un 'partener excelent de prezentare'. Luni, 2 octombrie, în prima ediție 'Femei de 10, bărbați de 10' telespectatorii TVR 2 vor cunoaște doi invitați foarte speciali: actrița Manuela Hărăbor și poetul Lucian Avramescu.

'O să încercăm să fim, în primul rând, spumoși și să folosim arma pe care amândoi o deținem — simțul umorului — pentru că, așa cum spunea Caragiale, 'nimic nu lovește în ticăloși mai mult ca râsul'. Slavă Domnului, sunt destui cei care ne fac viața amară în jurul nostru. Îi vom depista și îi vom pune la zid în fiecare emisiune, alături de personalitățile pe care le vom avea invitate. Obligatoriu, o femeie de 10 și un bărbat de 10', a adăugat Marina.

Dintre surprizele primei ediții, Mircea Radu dezvăluie doar câteva: 'un decor modificat, mai dinamic, dar și subiecte care nasc controverse', a spus zâmbind coprezentatorul.