Publicat: 25 Noiembrie, 2017 - 15:05
Share
Va avea cu siguranță voturile agricultorilor

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a participat sâmbătă la o nouă manifestare din seria „Alege oaia!” desfașurată la Cluj Napoca, unde a gustat  din pălinca, brânza și alte produse alimentare aduse de producători la Expo Transilvania Cluj-Napoca.

"Vă salut, dragi fermieri! Vă salut, dragi crescători de ovine! Vă salut, dragi clujeni! Vă salut, dragi români! Pentru că astăzi suntem la al 5-lea eveniment în țară, într-un program pe care l-am gândit împreună. De aceea, am început salutul către dumneavoastră, pentru că dumneavoastră mi l-ați sugerat, dvs îl susțineți din punct de vedere al costurilor pe care le înregistrează un asemenea eveniment, dumneavoastră îl veți continua, cu sau fără ministru. Pentru că este programul dumneavoastră, pentru că este programul care merită în România să ajungă până acolo unde fiecare român și crescător de animale, de ovine, înțelege că acest program este al Țării Românești și merită să fie pus în practică, nu numai prin această promovare, care este primul pas, ci și prin realizarea celorlalte elemente care constituie lanțul de câștig și de bunăstare pentru fiecare".

Ministrul Agriculturii a vizitat standurile, s-a fotografiat și a vorbit cu producătorii, iar atunci când unul dintre fermieri a spus, la microfon, că  ar trebui să candideze la Președinția României pentru că el și alți agricultori îl vor vota, a preferat să nu comenteze. 

Tag-uri Nume: