Publicat: 28 Mai, 2015 - 11:38
Share

O tanara designer roman incearca imposibilul si va organiza un prim festival independent de fashion la Bucuresti. In plus, spune Daniela Sala, tanara creatoare de moda din spatele evenimentului, festivalul designerilor din Romania va avea ecouri si in strainatate, iar editiile urmatoare vor aduce inclusiv participanti externi.

E din Oradea si studiaza moda la Universitatea de Arta, iar anul acesta si-a dorit sa puna Romania pe harta internationala a creatiilor vestimentare printr-un impresionant festival de fashion gazduit în celebrul pavilion Romexpo din Bucuresti. Zeci de creatori de moda si specialisti in make-up sau hairstyle, au raspuns invitatiei Danielei Sala si isi vor prezenta lucrarile în cadrul Festivalului Designerilor din Romania, pe 28 mai.

In plus, Daniela le-a pregatit și o surpriza vizitatorilor si participantilor. Doua dintre cele mai cunoscute, atragatoare, dar si controversate modele din Romania au acceptat sa defileze intr-o tinuta în care, cu siguranta, nu le-ati mai vazut pana acum. Renata și Denisa, manechinele rebele ale fashionului romanesc, au imbracat pentru prima data rochia de mireasa la rugamintea Danielei Sala.

Cum vor arata cele doua vedete in ziua nuntii, dar si multe alte surprize, veti descoperi doar participand la Festivalul Designerilor din Romania, show-ul de moda pe care nu trebuie sa il ratati.