Publicat: 21 August, 2014 - 16:34
Share
22 – 24 august 2014 în Parcul Herastrau

Primăria Municipiului Bucuresti, prin Creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti organizează în acest weekend, în Parcul Herastrău – zona Roaba de cultura,  prima editie a Festivalului international de muzica ,,BUCHAREST GREENSOUNDS FESTIVAL”.

Incepand de maine, bucurestenii si nu numai  sunt invitati sa se bucure timp de trei zile de concerte in aer liber, o zona de gastronomie internationala si  un bazar cu branduri romanesti.

Subcarpati, Urma, Boogie Belgique (Belgia), Balkan Session & Adrian Naidin si Romania Groovie sunt artistii care vor canta maine in Parcul Herastrau, in prima seara a festivalului.
Sambata, 23 august, vor urca pe scena Jaya The Cat, The Moorings, SHAZALAKAZOO (Serbia), E.M.I.L., Baskka, Steaua de Mare si Danaga, urmati, in ultima zi de festival de DJ Ravin & Theodosii Spassov feat. 9 lautari & Damian Draghici (Franta, Bulgaria, Romania), Big Band & Irina Sarbu & Elena Morosanu& Maria Raducanu, Alexandrina, Baba ZuLa, Coma, Cuantune si Danaga.

Prima editie a BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL din Parcul Herastrau- zona –Roaba de Cultura, se va desfasura in intervalul 14.00 – 23.00 (vineri), si intre  10.00 – 23:00 (sambata si duminica). Intrarea este libera.

FOOD  BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL
In zona de gastronomie internationala, bucurestenii vor putea alege dintr-o gama variata de specialitati.
Astfel, cel mai nou restaurant indian din Bucuresti  pregateste retete presarate cu aromele subtile si condimentele din tara celor o mie de zei.
Tot in Herastrau unul dintre cele mai renumite restaurante chinezesti din Bucuresti, ii asteapta pe vizitatori cu deliciile bucatariei chinezesti, iar iubitorii de dulciuri se vor putea rasfata savurand gustul autentic italian al produselor unui adevarat atelier de creatie..

Bazar BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL
Pe langa muzica si gastronomie internationala, festivalul gazduieste si un BAZAR in care sunt reunite branduri 100% romanesti, precum Lana Bălana, Fuyor, Allkimik, „Mă port românește”, Utopic Art si Denimusic.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL se înscrie în seria evenimentelor dedicate celebrării a 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului.