8 decembrie 2021

Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) redeschide apelul pentru voluntarii 50+

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) redeschide apelul pentru voluntarii 50+ pentru că ne dorim să aducem şi la ediţia de anul acesta voluntarii din toate generaţiile împreună.

„Ne-am dat seama, mai ales acum, realizând ediţiile din pandemie, că voluntarii de toate vârstele reprezintă SFR, oferind din timpul şi pasiunea lor celor care vin să se bucure de experienţa de festival”, spune Andrei Giurgia, directorul SFR.

SFR 11 a fost prima ediţie la care voluntarii de toate vârstele şi-au dat întâlnire în faţa marelui ecran pentru a promova cinematografia românească, iar curajul şi entuziasmul ne-au determinat să continuăm programul şi anul acesta.

„Pentru mine, SFR 11 a însemnat o experienţă unică. Nu îmi imaginam vreodată că voi avea marea şansa de a întâlni şi discuta personal cu cea care mi-a încântat tinereţea cu vocea şi traducerile magnifice ale filmelor. A fost o plăcere de a fi alături de tinerii voluntari (pentru mine copii excepţionali). A fost o încântare a sufletului că am avut ocazia să văd actori şi regizori care până atunci îi văzusem doar pe micul sau marele ecran. Aştept cu nerăbdare ediţia SFR12!” (Popa Olga, voluntar 50+).

Voluntarii 50+ se pot înscrie până pe data de 20 iunie completând formularul de pe site-ul www.festivalsfr.ro sau printr-un e-mail trimis la adresa artisong.iasi@gmail.com.

Cu gânduri bune,

Lavinia Iuliana Molociniuc
PR SFR