Publicat: 1 Iulie, 2017 - 12:58
Share

Festivalul 'Teatru sub Lună' se află în 2017 la a 3-a sa ediție, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești al capitalei. Acest festival este unul dintre copiii de geniu ai proiectului cultural InDArt, singurul brand multicultural din România, care a creat în peste 10 ani de existență 1000 de evenimente, implicând 200 de tineri și 30 de parteneri culturali.

Festivalul 'Teatru sub lună' se va extinde pe durata a 3 weekend-uri între 1 și 16 iulie, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești. Deși, după cum îi spune și numele, acest festival este unul de teatru, el reunește pe parcursul celor 3 weekend-uri de desfășurare concepte culturale diverse, precum show-uri de improvizație, concerte de jazz i rock acustic, expoziții de fotografie și pictură, dar și de sculpturi din lemn și fier.

Fiind un proiect de artă urbană, festivalul de teatru independent 'Teatru sub lună' își propune să promoveze tinerii artiști aflați la început de drum în cariera profesională. Mai mult, acest festival dorește să le ofere tinerilor o rampă de lansare, precum și un mediu în care își pot manifesta pasiunea pentru cultură și abilitățile dobândite prin punerea în practică a ideilor creative.

Celelalte 2 ediții ale festivalului 'Teatru sub Lună', din 2015 și 2016, au reunit împreună:

? 2 premiere teatrale

? 8 spectacole pentru copii

? 8 spectacole de improvizație

? 24 de spectacole de teatru independent

? 24 de concerte acustice

? 80 de expozanți de artă vizuală

? 100 de actori profesioniști și amatori

? 300 de artiști și voluntari implicați

? 5500 de spectatori

Conceptul inedit al acestui festival de teatru urban independent stă sub semnul astrului selenar, deoarece, în fiecare an, spectacolele se desfășoară în perioada cu lună plină, ca simbol al evoluției și desăvârșirii artistice.

Pentru mai multe detalii despre festivalul 'Teatru sub Lună', accesați website-ul oficial www.teatrusubluna.ro, iar pentru bilete cu reducere de 25%, disponibile până la 1 iulie 2017, accesați platforma www.mystage.ro.